Szerződést bont az IM az ismerős céggel

2015. március 03. 13:52

Szerződést bontott az Igazságügyi Minisztérium azzal a céggel, amellyel a Magyar Bírósági Végrehajtó Kamara informatikai átvilágítására szerződött, és amelyről kiderült, hogy tulajdonosa az IM államtitkárának volt üzlettársa.

2015. március 03. 13:52

Hétfőn derült ki, hogy az IM olyan céget bízott meg a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara informatikai átvilágításával (amelyre épp az összefonódások és visszaélések miatt volt szükség), amelynek tulajdonosa, Antolik Gyula nem sokkal korábban még Patyi Gergely államtitkár üzlettársa volt. A cég ráadásul mindeddig igen csekély árbevétellel rendelkezett, az IM azzal indokolta a megbízását, hogy Antolik Gyula személye, tapasztalatai miatt választották a MainSoft Kft-t.

A Magyar Nemzet kedden úgy értesült: a minisztérium szerződést bontott a céggel. A lap úgy tudja, a cég vezetője maga kezdeményezte a szerződés felbontását, miután kiderült, hogy egy másik cégben még januárban is üzlettársak voltak Patyi Gergellyel, az IM államtitkárával. A szerződést közös megegyezéssel szüntették meg, és az informatikai átvilágításra új társaságnak fog megbízást adni a minisztérium. 

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2015. március 03. 16:12
Ennyire egyszerű ez! megbuktak a lopáson, hát szerződést bontanak. Majd kilopják máshogy. Oszt jónapot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!