Jön a keresztény Sziget!

2014. július 24. 21:26

Önmegtartóztatás, szabadon – nagyot gurít idén a vajtai CrossSound keresztény ifjúsági fesztivál, amelyet először rendeznek meg hazánkban.

2014. július 24. 21:26

A CrossSound szervezői nem csak az Istennek tetsző nemzetközi előadók listáját, de a fesztiválra látogató fiatalok igényeit is művi tökéletességgel komponálták meg: fellép a dicsőitő dalokból remixeket készítő, norvég Jesus Loves Electro, a holland Young & Free, de lesz táncház és randikurzus is, miközben teljes alkohol- és drogtilalom mellett a fesztivál házirendje a koedukált sátrazást is házassághoz köti. A CrossSound július 31-től augusztus 4-ig zajlik majd vajtai Zichy Kastélyban, a fesztivál teljes programtáblája ide kattintva böngészhető.

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tábor Radosti
2015. október 05. 16:46
Szex, drog meg a pia... szóval szerinted ez az élet!? Szegénykém...
kamasuka
2014. december 31. 15:23
https://www.youtube.com/watch?v=81ibVbxkjnA
kamasuka
2014. december 31. 15:23
Bárki bemehet.
kurbitalis
2014. augusztus 30. 07:45
Nem zárkózik el a testi örömöktől. A keresztény felfogáshoz híven a házastársak egy sátorban laknak. Kifogás van? Ha igen, akkor ne menj oda. Menj a szigetre akkor, amikor bekábítózott alemberek nyilvánosan üzekednek egymással. Jó szórakozást! Kinek a kultúra, kinek a csatornamoslék. Szabad országban élsz, demokrácia van, szabadon választhatsz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!