Akár öt év börtönt is kaphat Majka

2011. szeptember 28. 12:38

Majoros Péter akár öt évet is kaphat, ha a csütörtöki ítélethirdetéskor bűnösnek mondja ki a bíróság önbíráskodás bűncselekményében.

2011. szeptember 28. 12:38

Majoros Péter és Kótai Mihály még 2007 decemberében meglátogatták annak a férfinak az édesanyját, akinek korábban milliós összeget adtak kölcsön. A sportoló és a műsorvezető vissza akarták kérni pénzüket, adósuk viszont önbíráskodással és zsarolással vádolta meg őket. Majka kedden tagadta a vádakat: „Viccesnek találom ezt az egészet” - mondta vallomásában.

Majka nem érzi magát bűnösnek és tagadta, hogy fenyegető kijelentéseket tett volna, állítása szerint erről csak a vádiratból értesült. Elismerte, hogy járt a sértett édesanyjának lakásán, de határozottan visszautasította, hogy a sértett megölésével fenyegetőzött volna. Dr. Kamarás Péter ügyvéd elmondta: a hazai joggyakorlat szerint az önbíráskodás súlyos következményekkel járhat. Az ügyben csütörtökön hirdetnek ítéletet.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!