Óceánba borult a jótékonykodó pucér ír férfi

2011. június 07. 14:41

Nagy hullám ragadta el hajóját, ezért félbeszakadt annak az ír férfinak a jótékony célú kísérlete, aki pucéran, csónakkal akarta átszelni az Indiai-óceánt.

2011. június 07. 14:41

A 30 éves Keith Whelan hajóját keddre virradóra sodorta el egy óriási hullám - közölte az ausztrál tengerhajózási hatóság. A csónakos megsérült, fején nagy vágás keletkezett. A férfit a hatóságok kérésére egy japán hajó, az ausztrál Geraldtontól 200 kilométerrel északnyugatra haladó Iren vette fedélzetre.

Whelan honlapján jelentette be: meztelenül, egy csónakkal kívánja átevezni az Indiai-óceánt, hogy így gyűjtsön pénzt a Keep a Child Alive elnevezésű HIV-szervezetnek. „Először azt gondoltam, teljes őrültség, de aztán megtetszett az ötlet. Keresem a veszélyt, és nincs annál nagyobb kockázat, mint hogy az életedet veszélyezteted egy álom megvalósításáért” - írta. A férfi május elején vágott bele a küldetésbe, amelyet már kezdettől fogva rossz időjárási körülmények hátráltattak.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!