Koltay Gábor

2011. június 09. 17:29

Mi lesz így a sírva vigadós, naplementébe nézős jelenetekkel? Koltay Gábor jött, látott majd bukott a József Attila Színház éléről.

2011. június 09. 17:29

Nem sokáig élvezhette a színházigazgatóságot Koltay Gábor. A home video minőségű történelmi nagyjátékfilmjeiről ismert, rendszereken átívelő pályafutással büszkélkedő rendező a fővárosi vezetésének háta mögött, annak jóváhagyása nélkül kötött megbízási szerződéseket. A nemzeti romantika híveinek guruja nem tudta hát ízlésére formálni az utolsó balos bástya Angyalföld legendás színházának kínálatát - igaz, a nézőtér fölött amúgy sem megy le a nap, amibe a rendező utasításai szerint mindig bele kéne nézni, de nagyon.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magnamater
2011. június 25. 18:37
A közvéleméy Biszku felősségre vonását kívánta - elkapták Képírót Alfőldi távozását kívánta a nép - kirúgták Koltayt. Valami nem korrekt játék folyik a háttérben
Gyurcsány Viktor
2011. június 17. 14:41
Alföldi>Koltai, nincs mit ezen szépíteni.
Elmúlt Illúzió
2011. június 17. 12:30
Alföldi marad, hogy a Fidesz betegyen a jobbiknak, szerintem Koltay inkább Jobbikos mint Fideszes, ezért ment. A durva az, hogy még a Fideszesek , sem igazán Fideszesek már, hanem valami mást szolgálnak. Vagy ott tartunk, ahol 2002-ben?Hogy még az MSZP is jobb, mint akkor a FIDESZ-MIÉP koalíciót?Csak ez most lefordítva a JOBBIKRA? Inkább húzzuk be magunk helyére az MSZP-t, minthogy a JOBBIK megerősödjön?
lincoln ábrahám
2011. június 12. 20:35
Alaföldi marad, Koltay repül. Drago moré baratová, hát értitek ti a nagyemberek kultúrpolitikáját? Hát ha valakinek nagyon halvány elképzelései vannak a nemzeti kultúráról, az megtépi szakállát, hamut szór a fejére, és elzarándokol valami szent helyre, ami qrva messze van a kárpátoktól...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!