Újabb munkát kapott Bakács

2011. március 02. 12:06

Farkasházy Tivadar saját lapjánál alkalmazza a szalámitolvaj Bakács Tibor Settenkedőt. A Hócipő tulajdonosa úgy véli, nem elítélnie kell a publicistát, hanem segítő kezet nyújtania.

2011. március 02. 12:06

Farkasházy Tivadar saját lapjánál, a Hócipőnél alkalmazza a szalámitolvaj Bakács Tibor Settenkedőt. A Heti Hetes oszlopos tagja az Új Ásznak elmondta: „Nagyra becsülöm Tibor munkásságát, már decemberben beszéltünk arról, hogy februárban munkába állhat a lapnál. Persze megtehettem volna, hogy a történtek után egy cikkben foglalkozom az esetével és nem alkalmazom, de inkább a segítségnyújtást választottam.”

Farkasházy rámutatott: „Hibázott, de a vétke nem akkora súlyú, hogy emiatt megfosszuk attól, amihez igazán ért. Remek újságíró, még akkor is, ha anyagi helyzete belekergette a bűnbe. Remélem, az olvasóink is hasonlóképpen gondolkodnak, s nem fordulnak el a laptól” - tette hozzá.

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
öszödibeszéd
2011. március 03. 18:53
"anyagi helyzete belekergette a bűnbe" Waaas??? 1. Adócsaló = lopás 2. TB-csaló =lopás 3. szalámitolvaj=lopás + sajtlopás közben is lebukott Ez fajkasházinak egy "anyagi helyzete kergett bűnbe" típusú csávó??? Ez egy kleptomán, aki milliókért vakargatja a t..-ét egy kereskedelmi tévés shoműsorban, és én hullajtjak krokodilkönnyeket a nyomorán?! Ha éhezne kenyérszalonnát lopna, meg kiflit, nem márkás rúdszalámit!
Ken Adams
2011. március 03. 15:39
Azt hiszem Sittenkedo baratunk elerte a celjat.Lopott 1-2 dolgot,majd ugy csinalta,hogy lebukjon,aztan meg eljatszotta az ehezo martirt a haverjai altal keszitett mediaban.Pontosan tudta,hogy ennek az lesz a kovetkezmenye,hogy egymas utan kapja az allasajanlatokat.Igy Lopakodo berfirkaszunk is es az ot foglalkoztato mediumok is jol jartak,hiszen az ingyen reklamnal jobb nincs.A Hotaposo most nehany szazzal novelte az amugy sem tetemes peldanyszamat,fohosunk kapott egy kamu munkat amibol sok-sok rud szalamira futtya majd,cserebe minden nap el kell viselnie hazank legjobban fizetett felnyelvujenek ekesszolasait. Igy mennek itthon a dolgok 2011-ben.
trust
2011. március 03. 14:21
Minden és mindenkit a maga helyére!
trust
2011. március 03. 14:21
Minden és mindenkit a maga helyére!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!