Összefogtak Bálint gazdáért

2011. február 23. 09:49

Bálint György hat napja szenvedett súlyos balesetet, de már jobban van, jelenleg az intenzív osztályon pihen. A 91 éves kertész családja reméli, hogy tavasszal már újra lábra áll.

2011. február 23. 09:49

Bálint Györgyöt hat napja súlyos baleset érte, amikor házától pár száz méterre a zebrán elütötték. Bálint gazda többek között jobb lábán nyílt törést szenvedett, arccsontja eltörött, a fejsérülése mellett pedig agyrázkódás is érte. Műtétei sikerültek, szerencsére jobban van, családja szerint tavasszal már újra ki tud majd menni a szabad levegőre.

A család nagyon hálás a sok jókívánságért: „Sokat jelent és kitartást ad a bajban az a sok szeretet, amit kapunk. A kitartás pedig segíteni fog abban, hogy a törések után talán már tavasszal újra lábra álljon”. Bálint gazda rajongói közösségi portálokon is összefogtak, hogy közösen szorítsanak a 91 éves kertész gyors felépüléséért.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!