Bálint gazda kórházban

2011. február 16. 10:53

Elgázolták a 91 esztendős tévés kertészt a XVI. kerületben kedden. Dr. Bálint György késő este még a műtőben volt, állapotáról nem közöltek részleteket.

2011. február 16. 10:53

Súlyos sérülésekkel szállították kórházba kedd este dr. Bálint Györgyöt - értesült a Blikk. A 91 esztendős tévés kertészt este 7 óra előtt nem messze lakóhelyétől, a XVI. kerületi Újszász utca és a Galgahévíz utca sarkánál gázolták el egy hölggyel együtt.

A nőnek könnyű sérülései vannak, de Bálint gazda nyílt lábszártörést és más töréseket, valamint fejsérüléseket is szenvedett. A mentők a Péterfy Sándor utcai kórház baleseti központjába szállították, ahol valószínűleg több operációt végeztek rajta. Késő este még a műtőben volt, állapotáról nem közöltek részleteket.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!