Beidézték Koltait

2010. december 13. 11:29

Koltai Róbertet is beidézte kihallgatásra a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága. A Blikk úgy tudja: a színész-rendezőt a közeljövőben hallgatják meg fia, P. Koltai Gábor adócsalási és magánokirat-hamisítási ügyével kapcsolatban.

2010. december 13. 11:29

Koltai Róbert és Pogány Judit a fiát és egyik producertársát a múlt héten vették őrizetbe. P. Koltai Gábor fellebbezett az előzetes letartóztatás megszüntetéséért, kérelmét még nem bírálták el. P. Koltai és társai ügyében már június óta nyomoz a hatóság. A férfit azzal gyanúsítják, hogy fiktív számlákkal, offshore cégeken keresztül igazolta a közvetett támogatásból filmekre kapott összegek elköltését. P. Koltai 2,3 milliárd forintos kárt okozott.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MPkm_-
2010. december 18. 08:56
Nem csodálkozom ezen, amilyen a fa olyan a gyümölcse. Ez a náció bármit megtehet. Az előzetesben lévő sarjadék még a lefogása elött azzal hencegett, hogy ha bár mi lenne a sikkasztással kapcsolatba, Ő védve van mert izraeli állampolgár is. és akkor haza megy.Oszt jó napot. Nehogy azt hidjük hogy lesz baja belőle,már a Bánáti védi. Van miből kifizetni.
tempi
2010. december 16. 20:07
Mégse szinész lett:))
Karcsi75
2010. december 16. 12:58
"Gyuszi bácsi Te zsidó vagy? Néha fiam néha! " Gondolom a Koltai féle média iskolához sincs semmilyen köze!
drieno
2010. december 15. 12:11
robi bácsi körül csapkod a mennykő
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!