Magyar Narancs

2010. augusztus 25. 10:33

A szabadversenyes piacgazdaság egykor szebb napokat látott hetilapja nem az eladott példányszámokból származó bevételből, hanem Soros György pénzéből terjeszkedne az interneten.

2010. augusztus 25. 10:33

„A szabad versenyes piacgazdaság, a parlamentáris demokrácia és az egyéni szabadságjogok elvtalajába gyökerezve igyekezne tájékoztatni művelt olvasóit a világ dolgairól, legjobb tudása szerint” - mondta újságírónknak Bojtár B. Endre, a Magyar Narancs főszerkesztője arról, mihez kezdene az egykor Fidesz-, majd SZDSZ-közeli hetilap abból a nyilván nem kevés pénzből, amit Soros György hazai fiókintézményeitől szeretnének elnyerni.

De ha egyszer ennyire fontosnak tartják kihangsúlyozni, hogy ők a szabad verseny pártján állnak, miért nem az eladott példányszámokból és a hirdetési felületek eladásából származó bevételből támadják le a magyar internet liberális felét? És egyáltalán, miért nem auditálják a Narancs eladott példányszámait? Nem sántít ez az egész valahol?

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
marko11
2010. augusztus 26. 23:13
A piacgazdaságot, versenyt csak ott és akkor szeretik, ha ők a biztos nyerők! (A MaNcs ma már méltán esélyes a legostobább, leghazugabb magyar hetilap címére.)
Szittya
2010. augusztus 26. 13:57
Nincs olyan szó, hogy "kihangsúlyozni" drága Bu(ta)kovics úr...
vendée
2010. augusztus 26. 12:04
A Mancs és az ő "művelt olvasói"?! Nem gyenge önfényezés!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!