Béranya hordta ki C. Ronaldo fiát?

2010. július 08. 14:48

A portugál sztárfocista vasárnap kürtölte világgá különböző közösségi oldalakon, hogy apa lett. Hogy ki az anya, az viszont egyelőre rejtély. Az angol The Sun napilap szerint Christiano Ronaldo béranyát fogadott.

2010. július 08. 14:48

A futballista bejelentése szerint a gyermek édesanyja szeretné, ha kiléte titokban maradna. A kisfiú egyedüli gondviselője a portugál sztár lesz. Az anyáról tehát semmit sem tudni, ami kiváló alapot biztosít a találgatásoknak. Ezek szerint a gyermek nem futó kalandból született, hanem tudatos döntés eredménye: C.Ronaldo - az énekes Ricky Martinhoz hasonlóan - béranyát fogott.

Az anya kiléte viszont kérdéses. Egyes hírek szerint a focista nem csak azért fizetett, hogy kihordja a gyermekét, hanem azért is, hogy ne fedje fel kilétét. A sajtó azért találgat. Szerintük két nő jöhet szóba, az egyik amerikai származású, míg a másik dán, és nagyon hasonlít Paris Hiltonra.
 

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drienovác
2010. július 09. 12:42
folyt egyébként döntő szituációkban mindig ilyen, anno a görögök elleni eb döntőben is kb erre volt képes, meg a real bl meccsén a komolyabb ellenfelek ellen, akik nem rosálnak be automatikusan, ha meglátják
civilina
2010. július 08. 21:05
Ronaldo is meleg?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!