Szabó Patrícia

2010. április 20. 15:39

Patríciánknak semmi sem kínos. Azt már eddig is tudtuk - Havas Henrik jóvoltából -, hogy a női bulvármédia élharcosáért bomlanak a férfiak, legújabb videójában pedig nem kisebb személyiségeket oszt a vásznon, mint a Szex és New York ikonjait.

2010. április 20. 15:39
Terján Nóra

A magát előszeretettel a magyar Carrie Bradshaw-nak tituláló kozmógörl 20 évesen kezdte pályafutását a Nők Lapjánál, de dolgozott a Best magazinnál, volt a Wellness magazin és a Cosmopolitan főszerkesztője is. De ez még mind semmi. Patrícia most olyat húzott elő kreativitásának végtelen luivuttonos mikulászsákjából, melytől a Mandiner szerkesztőség női tagjainban fellobbant a vad féltékenység tüze, férfi tagjainak pedig elakadt a lélegzete; mi több, egyiküket a „nem hiszem el”-taktust mantrázó esőemberré változtatta. A hipertrendi celebritás Manolo-ban tipegő tengerentúli kolléganőit nyisszantotta egy videóba saját magával. Nézzétek és okuljatok! Akinek pedig ez sem volt elég, szabadidejében olvasgathatja a művésznő blogját is.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2010. április 22. 18:40
Tóta W után ez a csaj is. Lemegyünk Kiszel Tündébe is?
WonderCsabo
2010. április 22. 18:22
Az RTL már le is veteti mindenhonnan a videót, és eltávolította saját oldalairól is. Már nekik is kínos.
ganxtalovin
2010. április 22. 16:03
nem rossz képet tettek fel? hiszen ez Pingvin vagy a Joker a Batman-ból:)))))
WonderCsabo
2010. április 21. 19:21
Elmagyarázná vki, hogy ebben a videóban mi az érdekes, és mitől lehet elhatárolódni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!