Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Choli bácsi sejti, ki lehetett a gyilkos

2010. április 15. 15:42

Az elhunyt Daróczi Dávid édesapja, Choli bácsi a temetés napján beszélt arról, hogy meggyőződés szerint fia nem lett öngyilkos, sőt: a gyilkos személyét is ismerni véli.

2010. április 15. 15:42

Az elhunyt kormányszóvivő édesapja szerdán -a temetés napján- a Frizbi Hajdú Péterrel felvételén elmondta: fiát az utóbbi időben éppen inkább kiegyensúlyozottnak látta, mint sem depressziósnak.

A gyászoló apa szerint szó nem lehet öngyilkosságról, hiszen semmilyen jel nem utalt sem a depresszióra, gyógyszereket sem láttak sosem, pedig, édesanyja mosott és vasalt Dávidnak, egyébként is Daróczi Dávid és Liptay Claudia éppen tavaszra tervezték az eljegyzést.

Az édesapa kifejtette véleményét a gyilkossággal kapcsolatban: „Több gazdasági vállalkozásban érdekelt volt, s szerintem ezekből a körökből kerülhetett ki a gyilkosa is. Láttam a helyszínen készült fotókat, és a ruháján is vannak olyan jelek, amelyek erre utalnak. Kedden hozták haza a ruháját, amelyet akkor viselt, s véres volt az inge. Egy öngyilkos, akasztott embernek nem véres az inge! Az állítólagos depresszióról sem tudtunk. Az édesanyja mosta, vasalta a ruháit, és soha nem találkozott gyógyszerekkel, vagy erre utaló jelekkel”.

Choli bácsi a gyilkos személyét is tudni vélte, a nevet le is írta egy papírlapra, majd azt borítékban ügyvédi letétbe helyezték.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
miloka
2010. április 15. 20:58
Choli egy igazi apa, aki nem nyugszik bele, hogy a fiát eltették láb alól! Pedig ha az úgy van ahogy elmondja, nagyon nehéz és veszélyes lesz az élete a következő időszakban! "A fiatalembert, aki megtalálta, nem ismertem soha. Azt mondják, a fiam barátja volt korábban. A halála után elkísérte Claudiát hozzánk Csepelre, s hiába akartam feltenni a kérdéseimet Claudiának, mindig ez a fiatalember válaszolt helyette. Ideges volt, s hamar szabadulni akart. Menjünk innen! – mondta Claudiának. Pedig Claudia nem volt olyan állapotban, hogy ne tudott volna válaszolni. De veszélyben van ő is. Claudia, a feleségem és én is életveszélyben vagyunk – magyarázta az apa, hozzátéve, sejti, ki a kulcsfigura a tragédiában. – Leírná a nevét annak, akire gyanakszik? Ügyvédi letétbe helyezzük – fordult hozzá Hajdú, s Choli bácsi a TV2 kamerái előtt vetette papírra gyanúsítottja nevét. Choli bácsi megvárja a rendőri és orvosi jelentést, majd feljelentést tesz ismeretlen tettes ellen."
drienovác
2010. április 15. 20:44
nem véletlenül akasztják fel magukat az öngyilkosok, az önmegfojtás nem szokott működni, már csak azért is, mert az elájulás után nem marad fenn az erőhatás, fog kapni levegőt, a vérellátás is elindulhat de erről halottkémek többet tudnak
Kozak
2010. április 15. 16:36
Terry Black is megmondta a temetés napján, hogy szerinte megölték. Csak kibújik a szög a zsákból. Tutira veszem, hogy valami nagy balhét akartak elvitetni vele.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!