Krizsó Szilvia

2010. március 03. 12:20

A Magyar Televízió még mindig piacvezető a választások éjszakájának idősávjában. Sajnos idén e kegyelmi pillanat sikereiben nem osztozhat Szilvia, helyette Süveges Gergő kommentálja a beérkező eredményeket.

2010. március 03. 12:20
Ambrus Balázs
Így döntött Dobos Menyhért, a Közéleti Főszerkesztőség irányítója. A köztelevíziózás prérijén ennél nagyobb veszteségeket is leírtunk már, s bár Gergő történetesen nem vidéki srác, azért részsikerként elkönyvelhetjük, hogy újra "fiatal, egészséges és szép" ember kerül a voksolási napokon képernyőre!

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gumimaci
2010. március 04. 20:28
Hurrá! Mindig is utáltam!
Árvíz miatt zárva
2010. március 04. 14:11
Ezen a Krizsón akármennyit mimufikálnak púderrel akkor is úgy néz ki, mint egy férfi. Az álla meg úgy kijön a fejéből, hogy állandóan beleesik az eső. Különben meg egy libsi kommunista szekértoló.
states
2010. március 04. 12:32
Már a "leváltást" sem értem, ennek a négyévenkénti műsornak saját vezetője van? Vagy ha nem azt jelölik ki, akit a Népszava szeretne, akkor az le van váltva? Egyébként meg nincs az a Krizsó Szilvia, aki azt az eredmény tudná kihozni, amit a Népszava szeretne...
tevevanegypupu
2010. március 04. 12:03
Mindegyik sztarriporterno eleg agressziv es meglehetosen ellenszenves. Kiveve a Duna teve riporternoit, ok szerenyek es tudjak, hogy nem kizarolag ok a foszereploi egy-egy interjunak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!