Lengyel Zoltánt hátulról elkapta egy börtönőr

2009. június 19. 00:19

Balesetet szenvedett Lengyel Zoltán, most éppen független parlamenti képviselő. A sérülés alsó középkategóriás, két hétig nyakmerevítőben látjuk.

2009. június 19. 00:19
A Független Hírügynökség számolt be arról, hogy Sárbogárdon karambolozott Lengyel Zoltán valamikori fideszes, majd független, majd MDF-es, most megint független, a következő választásoktól ki tudja, milyen frakcióbeli képviselő. Csigolyasérülés, július 2-án kontroll, addig nyakmerevítő.

Lengyel Zoltánt éppen egy szabadnapos börtönőr követte Sárbogárdon, egy gyalogos miatt a fékre lépett, a börtönőr pedig beleszállt. Vizsgálat után saját felelősségre hazamehetett, de aztán visszament, mert rosszul érezte magát. A röntgen mindenesetre nem mutatott ki komolyabb sérülést. Bár politikusi pályafutása alatt többször meggyűlt a baja a rendfenntartó erők utcai egységeivel, a képviselő ezúttal előzékeny volt a kiérkező rendőrökkel: megfújta a szondát. Nem ivott alkoholt. Egyszer volt már nyaki sérülése, akkor hat hét alatt felépült – jobbulást kívánunk.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!