Fókusz

2022. június 22. 11:41

2022. június 22. 11:41
null

Milák Kristóf (képünkön) nagyszerű teljesítménnyel a legjobb, Kenderesi Tamás óriási hajrával a hatodik idővel jutott a döntőbe 200 méter pillangón hétfőn, a Duna Arénában zajló úszó-világbajnokság harmadik versenynapján. Milák, a szám olimpiai, világ- és Európa­-bajnoka, világcsúcstartója az előfutamban tartalékolva is több mint fél másodperccel volt gyorsabb, mint az összesítésben második helyen egyéni csúcsot úszó svájci Noè Ponti. A szám döntőjét lapzártánk után rendezik. A vizes világbajnokság múlt szombaton kezdődött, köszöntőjében Huszein al Muszallam, a FINA elnöke úgy fogalmazott: köszönet jár Magyarországnak, hogy beugrott rendezőnek, így idén nem maradt el a vizes vb. „A magyarországi helyszínek tökéletesek, Budapest kivételes házigazda. A sporto­lóknak minden adva van ahhoz, hogy megmutassák, mit tudnak” – fejtette ki.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!