Patchwork

2020. március 26. 02:16

2020. március 26. 02:16

Hónapokra elegendő muníció
| MG | 


Kovács Ákos úgy döntött, hogy „a vérzivataros időszakban, amit most átélünk”, korábban nem látott formában mindenki számára elérhetővé teszi az előző tíz év koncerttermését. Tizenegy héten át minden szerdán este nyolckor közzétesznek egyet-egyet az elmúlt tíz év koncertfilmjeiből a zenész YouTube-csatornáján. „A muníciónk tizenegy hétre elegendő, nagyjából ennyi időt adunk a koronavírusnak, hogy kitombolja magát Magyarországon” – mondta Ákos az Inforádiónak. A felvételek később is elérhetők lesznek.

Ugyan a Szimpla sokakban a belvárosi tatárjárás jelképévé vált, a valóság az, hogy Szimpláék az életmód- és kultúraszervezésben élen járnak. Háztáji piacaik, kézművesvásáraik, családi programjaik mellett évek óta működtetik a Lemming programot, amely a feltörekvő hazai zenekarok bemutatkozására és műhelyszerű együttműködésére ad lehetőséget. A vészhelyzetre való tekintettel határozatlan időre bezárt a Szimpla Kert, de a lemminges zenekarok fellépéseit – zárt ajtók mögött – továbbra is megtartják. A koncerteket a szórakozóhely YouTube-csatornáján élőben nézhetjük.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!