Orbán Viktornak végig kell mennie az úton

2020. február 04. 22:02

Forgács István romaügyi szakértő úgy von párhuzamot a gyöngyöspatai szegregációs kártérítési és a csenyétei mentős botrány között, hogy megoldásokat kínál a többségi önvédelem és a törvényesség közötti feszültség oldására, a cigányfelzárkózás továbbvitelére.

2020. február 04. 22:02
null
Joó István
Joó István
Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agnieszka
2020. február 11. 18:24
Még mindig relatíve sokkal több cigány gyerek születik, mint magyar. Ezt polkorrektül úgy is lehetne mondani, h. több a mélyszegény, segélyezésből élő családba, mint dolgozó, adózóba. Magyarország jövője múlik azon, h. ezek a gyerekek felnőve szakmával fognak-e rendelkezni és így megállják majd a helyüket a munkaerő piacon. Ezenkívül nagyon várom a 0%-os hiánnyal tervezett, sikeresen betartott költségvetést. Remek, h. az államadósságot sikerült átstrukturálni, de annak örülnék, ha folyamatosan csökkenne, nemcsak a GDP %-ához mérten. A családom nagyobb része él Németországban, örülni tudnék egy kicsit jobb árfolyamnak is. Az Amazon pláne rosszul vált át.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!