Nehéz lesz megőrizni az élet iránti tiszteletet

2019. november 12. 20:01

Ha az élni és élni hagyni liberális elvét a magzatokra alkalmazzuk, akkor hagyjuk élni a még meg nem született gyermeket! – fejti ki Rónán Mullen ír szenátor lapunknak. A konzervatív aktivistát az ír és északír abortuszviták kapcsán a nyugati társadalom változó értékrendjéről is kérdeztük.

2019. november 12. 20:01
null
Szilvay Gergely

Ez a törvény katasztrofális” – mondja az új északír szabályozásról Rónán Mullen ír szenátor, az Emberi Méltóság Szövetség nevű párt alapítója, a helyi életvédelmi, abortuszkritikus mozgalom szószólója, aki nemrég Budapesten járt, a Budapest Forum for Christian Communicators (BFCC) nevű keresztény konferencián. Szerinte felelőtlen politikusok a hetedik hónapig „boldogan” eltöröltek minden korlátozó szabályozást a terhességmegszakítás útjából. „Ahol gonosz akarat van jelen, úgy látszik, nagyon gonosz módon érvényesül” – fogalmaz.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!