A versengés a múlté?

2019. november 06. 02:03

Iskoláink és vállalataink csak a versenyre fókuszálnak. Ettől azonban szenvednek az emberek, és kevés energia jut értelmes innovációra. A megoldás? Monopóliumok – állítja a létező egyik legkompetensebb ember.

2019. november 06. 02:03
null
Böszörményi-Nagy Gergely
Böszörményi-Nagy Gergely

A világ egyik legeredményesebb vállalkozója szerint a verseny korszerűtlen. Peter Thiel a PayPal alapítójaként lett dollármilliárdos, elsőként fektetett be a Facebook-ba, majd felépítette az amerikai titkosszolgálatok adatelemzését segítő Palantirt – továbbá pénze és tudása ott van Elon Musk űripari cége, a SpaceX mögött is. A Szilícium-völgy szupersztárjai közül egyedül ő jobboldali: joghallgatóként könyvet írt a  multikulturalizmus hátulütőiről, konzervatív klubokat és lapokat finanszíroz, és élénken érdeklődik a kereszténység jövője iránt. Egyedülálló elme, akinek hálás vagyok, amiért tavaly a Brain Bar színpadára invitálhattam.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!