„Mit csinál ez a hülye?”

2019. október 30. 20:36

Megkezdte őszi ülésszakát a parlament. Az Országházban zajló eseményekről lapunk is beszámol, újságíróink helyett azonban a közemberekre bízzuk a tudósítást. Ezúttal Szabó Zsanett (37, Gyál, kozmetikus) beszámolóját olvashatják.

2019. október 30. 20:36
null
Leimeiszter Barnabás

Meg kell mondanom az őszintét, én nem nagyon követem  a politikát. Ez van. Persze elmegyek szavazni, meg minden, a párom, Roland szerencsére képben van, ő azt mondja, hogy a Fidesz a legjobb, szóval oda megy a szavazatom. Voltam vele egyszer valami nagygyűlésen is, ahol felszólalt az Orbán Viktor, előtte meg volt népi tánc, őszintén szólva kicsit untam, de Roland nagyon izgatott volt, hát a párjáért kibír ennyit az ember lánya, nem igaz? Utána elmentünk étterembe, Roland rostonsültet evett rizibizivel, én gordon blút, és az ebéd végén Roland megkérte a kezemet. <3 szóval én nem vagyok igazán tisztában a dolgokkal, néha tíz órát nyomok le szalonban, aztán bevásárlás, kutyasétáltatás, főzés, nagyon marad nekem energiám tájékozódni. ezért is lepett meg mandiner magazin felajánlása, hogy befizetnek minket egy bükfürdői kikapcsolódásra (all inclusive, mindenféle pakolások masszázs, hát tuti az egész), cserébe pedig tudósítást kell írnom nekik plenáris ülésről. mondtam, csak akkor, ha jöhet velem roland, segítsen nekem. ketten utaztunk be gyálról országházba, roland el volt ájulva teljesen.

„Hát meg kell mondjam, az ellenzéknek be nem állt a szája”
Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
luzitanxaver
2019. november 01. 06:09
Mi tagadás Batiszkáf úr, ez a valami Önhöz méltatlan - főleg azért, mert egyszerűen gyenge, az írásainak átlagnívójához képest meg aztán pláne. A mögé ért(et)hető attitűd pedig még felettébb kontraproduktív is, amiről meglehetősen friss empirikus bizonyíték áll rendelkezésre. Érteni vélem, hogy mire gondolt a költő, de inkább vegyünk egy mély lélegzetet és lapozzunk, de gyorsan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!