A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Riválist kaphat itthon a Lidl és az Aldi

2024. június 03. 21:40

Az oroszok már tényleg a spájzban vannak.

2024. június 03. 21:40

Nyitókép: A MERE 2019-ben Lipcsében nyitott üzletet. JAN WOITAS / dpa-Zentralbild / dpa Picture-Alliance via AFP

 

Valóban megjelent Magyarországon és szervezi első boltja, illetve boltjai megnyitását az orosz kiskereskedelmi lánc, a Mere – írja piaci forrásokból szerzett információira hivatkozva a Világgazdaság.

Az oroszok tervei szerint az elkövetkező évben húsz üzletet nyitnak Budapesten és az agglomerációban, három éven belül pedig már 200 bolttal fognak rendelkezni 700 millió eurós (durván 280 milliárd forint) forgalom mellett.

Ezek a számok ugyanakkor a Vg.hu szerint finoman szólva is hihetetlennek tűntek. Összehasonlításul: a Lidlnek van körülbelül ennyi üzlete – de nekik ehhez nagyjából 15 évre volt szükségük –, a 700 milliós árbevétel pedig a 2022-es adatok alapján a nyolcadik legnagyobb pozíciót jelentené az itthon működő kiskereskedelmi hálóztok között. További kétségekre adott okot, hogy a Mere érkezéséről előzetesen senki nem tudott, sem a kormányzat, sem pedig a versenytársak.

A Vg.hu információi szerint 

a diszkontlánc az első etapban Budapesten és az agglomerációjában kezdené meg a működését, majd a vidéki nagyvárosok következnének, végül pedig a kisebb települések.

A Mere magyarországi stratégiáját közelről ismerő, éppen ezért neve elhallgatását kérő forrásunk arra is felhívta a figyelmet, hogy az oroszok távlati, 5-10 éves célkitűzése, hogy legfeljebb száz Mere boltból álló hálózatot hozzanak létre.

A portál úgy tudja, hogy a Mere már a Covid előtt eldöntötte, hogy belép a magyar piacra. Ezt a járvány keresztülhúzta, de aztán 2023 második félévében újra napirendre került az ügy. A tulajdonosok abból indultak ki, a magyarországi terjeszkedés a szerbiaihoz hasonlóan flottul megy majd.  

A legnagyobb eséllyel az újpesti lehet az első Mere bolt Magyarországon, amely ha minden ütemezetten halad és nincs több késlekedés, 

még az idén, de közel a 2024-es év végéhez megnyílhat.

Ennek viszont előfeltétele, hogy megkapják a hatósági engedélyeket.

 

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-164
2024. július 27. 01:57
🍓 ️ ­É­­r­­t­é­­k­­­e­l­­d­ ­a­ ­s­­­z­­­e­x­i­­ ­p­­u­n­c­­i­­­m­a­­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­­.­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­.­­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
stormy
2024. június 04. 13:38
tennap' vettem 1.4kg csikecom filét az aldiban. ma szépen elkészítem az ubokasalátát az ujkrumplit, megcsinálom a tojást stb a panírhoz. kibontom és bűdös. nem a 3000ft miatt. DE A KURVA ANYÁTOKÉRT ÁRULTOK BÖDÖS HÚST! meg anébih-nak is. mert ez nem az első eset.
Obsitos Technikus
2024. június 04. 11:24
"Link nem helyezhető el a szövegben" Hát a szájbabaszott jó kurva anyátokat kedves Megújhodott Mandiner. Ahelyett, hogy megoldottátok, volna, hogy rá is lehessen kattintani, megszüntettétek. Öt nappal a választás előtt, pontosan ugyanúgy, mint 2022-ben az X-et, meg az épeszű válaszlehetőséget, amikor mindenki látta, ki válaszolt neki. Ha ezek kormányközeliek, akkor én dobrevaszavazó vagyok, hogy rohadjatok meg.
Obsitos Technikus
2024. június 04. 11:21
Az indexben nemrég volt egy kis összefoglaló az egyik, a szerb határ mellett lévő üzletről. (Link nem helyezhető el a szövegben, hát gratulálok, keressétek ki.) Valamikor az úgynevezett rendszerváltás táján volt egy hasonló felfogású bolt a BNV területén, ha jól emlékszem, minden salgó polcon, raklapon, irdatlan mennyiségben. volt olyan is, amit még akkor sem volt érdemes megvenni, de voltak jó és olcsó cuccok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról