MSZP: a Fidesz felelős a munkanélküliségért

2010. február 3. 21:21
Napi Nyakó 2: A Fidesz bunkósbottal veri ki a befektetőket Magyarországról.
Magyarországon Orbán Viktor, a Fidesz elnöke jelenti a kiszámíthatatlan tényezőt a külföldi befektetőknek, a magyar gazdaságot pedig komolyan veszélyezteti a Fidesz, mert elüldözi Magyarországról a működő tőkét - áll Nyakó István közleményében.

Az MSZP szóvivője arra reagált, hogy Orbán Viktor Frankfurtból azt nyilatkozta az MTI-nek: a hektikus, kiszámíthatatlan, megbízhatatlan kormányzati döntések korszaka lejárt, a partnerség korszaka érkezik majd el Magyarországon. „Ezért azt ajánlottam a német befektetőknek, hogy legyenek türelemmel, és legyenek bizalommal, ne vonuljanak ki Magyarországról” - mondta a Fidesz elnöke, miután találkozott a Német Gépipari és Építőipari Szövetség elnökségének tagjaival.

Nyakó István emlékeztetett: a Fidesz tehetett az Apollo Tyres nevű cég Magyarországról történő visszalépéséről, de Pécsett is a fideszes vezetésű önkormányzat volt az, aki „elfoglalta” a tulajdonostól a Pécsi Vízműveket. Nyakó szerint „a Fidesz politikájának a kárát a magyar munkavállalók látják”, állások szűnnek meg és új munkahelyekről kell lemondani. „A Fidesz bunkósbottal veri ki a befektetőket Magyarországról”, és megint a „Minél rosszabb az országnak, annál jobb a Fidesznek”- elv érvényesül.

Összesen 12 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A felsorolásból kimaradt a sukorói project.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés