Két fiatal a Károli Gáspár Református Egyetemről

2010. február 14. 10:46
A Magyar Szocialista Párt, ha valaki eddig nem tudta volna, az utóbbi „ezer év legkártékonyabb politikai formációja.”
„Két fiatal jobbikos képviselőjelölt keltette fel az érdeklődésemet az utóbbi napokban, leginkább azért, mert kitűnt, hogy mindkettő a Károli Gáspár Református Egyetemre járt, illetve jár. Mindketten jól ismertek nem csak Jobbik-körökben, hanem azon túl is. Szabó Gábor a Jobbik és a Magyar Gárda egyik alapítója, és mivel már a Jobbik megalapítása óta a párt igazgatója, ebben a minőségében elég sokat szerepel a nagyközönség előtt. A másik új csillag, Takács Krisztián, akire akkor figyelt fel a világ, amikor a csurgói időközi választáson az MSZP-s jelölt előtt végzett. Különösen azért volt ez meglepő, mivel egy huszonkét éves diákról van szó, aki addig mindössze a mosonszentmiklósi Jobbikban szorgoskodott (noha önéletrajza szerint már a 2004-es népszavazás felkeltette érdeklődését a politika iránt). Azt tudjuk, hogy a 2006. őszi tüntetések már az utcán találták. (...)

Érdemes megnézni a videót, amelyet a Jobbik rábaközi alapszervezetei tettek fel az internetre. Nagyon veszélyes irredenta propaganda ez, amely ha szélesebb körben elterjed, veszélyeztetheti Közép-Európa stabilitását. Takács kampányvideóját is érdemes meghallgatni. Ez a fiatalember mindenkit „földbe akar döngölni.” Már eddig is sikerült nekik földbe döngölni az SZDSZ-t, ezt a magyargyűlölő pártot. Most az MSZP-n van a sor. A Magyar Szocialista Párt, ha valaki eddig nem tudta volna, az utóbbi „ezer év legkártékonyabb politikai formációja.” Érdekes történelmi tudásról tanúskodnak Takács Krisztián ilyen és hasonló megnyilvánulásai. Érdemes lenne megtudni, hogy mire is tanítják ezeket a diákokat a Károli Gáspár Református Egyetemen.”

Összesen 32 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az a kedvenc részem, amikor Csorna helyett csurgói időközi választásról ír a néni.

Két jobbikos veszélyezteti Közép-Európa stabilitását, hogyne :D:D Kotkoda hülyeségeket kotkodácsol. :D Télleg, vajon mit szólnak a Galamus-csoporték, hogy itt moderálatlan kommentálási felület van biztosítva a cikkeiknek, és nem tudják kihúzni, amit nem akarnak látni?

Nos, az MSZP azon nyavalyog, hogy hogy ne tekintsük kollektíven bűnösnek, ez a cikk pedig egy egész egyetemet vádol meg burkoltan. Szerintem simán megtudható, hogy mit tanítanak az egyetemen max meg kell kérdezni a beépített besúgóikat...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés