Bayer Zsolt átkeresztelte a Momentumot

2023. március 30. 17:43
A publicista szerint az „új nevük: Kordon Blőd…”

Bayer Zsolt Bádog blog című oldalán arról írt, hogy

„a Momentum is megváltoztatta a nevét”

Az „új nevük: Kordon Blőd…” – írta Bayer.

„Reménytelen helyzetben lévő politikusok kétségbeesett akciója”

Az újságíró ezzel az ellenzéki párt mai és szerdai akciójára is reagált. Ahogy arról lapunk is beszámolt, szerda reggel ismét építési kordont bont a Momentum a Karmelitánál. A kordont a párt politikusai és aktivistái a Színház utca két oldalán bontották meg. Gelencsér Ferenc és Hadházy Ákos a demonstráció egy pontján ráült a kordondarabokra, őket a rendőrök távozásra szólították fel.

Az akcióra a kormány is reagált. 

„A Momentum mai próbálkozása reménytelen helyzetben lévő politikusok kétségbeesett akciója, akik csak így bírják felhívni magukra a figyelmet.

A Karmelita kolostor mellett építési terület van, ahol a szabályokat az építkezés befejezéséig mindenkinek be kell tartani – olvasható a Kormányzati Tájékoztatási Központ közleményében.

„Ahelyett, hogy kapálnál, baszd meg, itt szaladgálsz?" - államtitkár a kordonbontó Momentum elnökének

 

„Ahelyett, hogy kapálnál, b@szd meg, itt szaladgálsz?”

Ennél riposztosabban reagált a történtekre Fónagy János országgyűlési képviselő, aki a Karmelitából távozva elegyedett szóba Gelencsér Ferenccel, a Momentum elnökével. A beszélgetés során egyszer csak azt mondta Gelencsérnek, 

„ahelyett, hogy kapálnál, b@szd meg, itt szaladgálsz?”

Az erről készült felvételt alább tekinthtik meg:

Nyitókép: Momentum Mozgalom Facebook-oldala

Összesen 74 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Amikor zsidóságomban akarnak sérteni, mindig az t mondják, hogy korom ellenére Momentum szavazó vagyok....s nehezen tudom elmagyarázni nekik, hogy csak magyar zsidó.....vannak ugyan rokonaim mindenütt a világon, de a banki folyószámlámat nem ők töltik fel.....a Momentum nem a hazáját szerető zsidóságról szól, ők csak eszközök az ország elleni felforgatásban.

Látod, ezért halmozza Orbán egymás után a győzelmeket....zsidóként Te is genetikai alattvalónak nézed a többséget, buta prolinak, parasztnak. Ezzel tulajdonképpen csak jót teszel a többségi normális zsidóságnak, van egy ország Európában, ahol biztonságban élhetünk...amíg Orbán a miniszterelnök, s persze mindenki élvezheti a nyugalmat, a kiszámíthatóságot, családja, gyermekei nyugalmát, védelmét. De melegként Te is itt lehetsz biztonságban.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés