Újra építési kordont bont a Momentum a Karmelitánál

2023. március 29. 9:05
Fekete-Győrék a kordondarabokat összeláncolták és ponyvával takarták le.

A Mandiner beszámolt róla, hogy március 14-én bontott először építési kordont a Momentum teljes parlamenti frakciója Hahdázy Ákos független parlamenti képviselővel a Karmelita kolostor körül.

Építési kordont bontott a Karmelitánál a Momentum

Szerda reggel újra próbálkoznak az ellenzéki párt képviselői, amit a Telex élőben közvetít. A hvg tudósítása szerint az építési kordont a párt politikusai és aktivistái a Színház utca két oldalán bontotta meg. Gelencsér Ferenc és Hadházy Ákos a demonstráció egy pontján ráült a kordondarabokra, őket a rendőrök távozásra szólították fel.

Az építési kordonbontók közül többen átsétáltak a Sándor palotához. Orosz Anna, Hajnal Miklós és Bedő Dávid országgyűlési képviselők is közöttük vannak. Hajnal a hvg-nek elmondta: azok a kordonok, amik a sajtót akadályozzák, nincsenek rendjén. Most egy-két órát maradunk, hogy ne tudják olyan gyorsan újraépíteni a kordont, mint múltkor – tette hozzá.

A kordonbontás kapcsán trollkodta meg a Momentumot Gulyás Gergely (VIDEÓ)

Mindaddig le fogjuk bontani a hatalom kordonjait, amíg vissza nem adják a kérdezés jogát a független újságíróknak! – írta Facebook-oldalán Fekete-Győr András.

A felvételt itt tudják megtekinteni:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 213 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez az idióta Bendegúz lenne az etalon? Jellemző a bugyuta dolgokra képes Momentumra. Marad a gyerek, ha játszik. De mondd már meg, hol lehet egy miniszterelnököt bárhol, akár hivatalába menet, az utcán kérdésekkel feltartani? Tudsz idézni, amikor nyugaton ilyesmi történik?

Tőled is megkérdezem 9:23-nál

És ezek akarnának országvezetők lenni...

Hát ez a "soha nem is dolgozik, soha nem is dolgozott" elég bugyuta hozzáállás, elég bugyuta kitérő az elől, amit kérdeztem: más országok kormányfői nyilatkoznak-e spontán az utcán, milyen gyakran adnak közvetlen interjúkat? Csak azért kérdezem, mert a nektek isteninek számító nyugaton ez hogy megy? Felhívnám a figyelmedet arra is, hogy a Kormányinfón bármit meg lehet kérdezni, és ott a kormány, a miniszterelnök álláspontja hangzik el.

De bevallom, megértem a nevetséges Momentum vergődését. Sőt, még sajnálom is őket.

Szerintem ragasszák hozzá magukat, manapság ez a trendi

OK, ez Szlovákia. További példák?

Miért ne igényelhetné? Egyébként, ha felkészülök rá, néhány jól megválasztott, helyben alaposan meg nem válaszolható kérdéssel, azonnal nem cáfolható gyanúsítással, feltételezéssel én is tudnék bárkit látványosan zaklatni, aztán kihúznám magamat, hogy lám, lám hazudozik. Nemes egyszerűséggel azt a módszert követném, hogy semmilyen választ nem fogadnék el. Sőt, a biztonság kedvéért akár ketten, hárman is kérdeznénk egyszerre.

Nézted a videót? Miért látni felállványozott épületet?
Kié a kordon?

Olcsó játék hülyegyerekeknek.

Csak nekünk drága.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés