Meghalt Andrew Lloyd Webber fia

2023. március 26. 10:20

Súlyos gyomorrákban szenvedett.

2023. március 26. 10:20
null

„Megrendülten jelentem be, hogy szeretett idősebbik fiam, Nick néhány órával ezelőtt meghalt a Basingstoke kórházban” – közölte szombaton a 75 éves Sir Andrew Lloyd Webber a People magazinnal.

Lord Andrew Lloyd Webber megerősítette, hogy legidősebb fia, Nicholas meghalt. A 75 éves Oscar-díjas zeneszerző szombaton a Twitteren osztotta meg a hírt, és azt írta: „Le vagyok sújtva, hogy be kell jelentenem, hogy szeretett idősebb fiam, Nick néhány órával ezelőtt meghalt a Basingstoke-i Kórházban.

Az Operaház fantomja és a Macskák szerzőjének fia, Nick Lloyd Webber halála egy héttel azután következett be, hogy Andrew március 18-án közleményben tudatta: fia súlyos gyomorrákban szenved. A művész fia életének utolsó másfél évét a kórházban töltötte.

 

***

Fotó: MTI/EPA/Christian Charisius

Kapcsolódó cikkek

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Házam Hazája
2023. március 26. 22:13
+1 ukrán hősi halott? Nyugodjon békében.
bölcsbagoly
2023. március 26. 20:22
Ja, s mielőtt megköveznétek, a jelenség jól tükrözi a mai társadalom fogyasztási szokásait! Tudományt nem igen fogyasztanak, csak zenét, irodalmat, képzőművészetet, - minden színvonalon - no meg anyagiakat (ételt/italt, eszközöket, stb)! Miben különbözünk a kőkorszakiaktól? Ők legalább nem tudtak írni, olvasni s nem is írtak/olvastak annyi marhaságot már gyerek koruktól kezdve s főleg kütyüik nem voltak amit nyomogathattak volna naphosszat! Ma a celebek és csicskásaik dominálják a társadalmi életet. Ki olvasott pl. Freund, Lovász, Juhász Árpád s mások életviteli szokásairól, hogy hol nyaralnak s éppen kivel dugnak, s hányadik kapcsolatukat számolják fel éppen, ahol a családban a te és az én gyerekeim verik a miéinket!
simonvitéz
2023. március 26. 20:13
Isten nyugosztalja, sajnálom, hogy ennyire korán eltávozott. Lehet tudni, mivel foglalkozott, volt e családja?
Monostor
2023. március 26. 20:02
R.I.P.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik