Többezres tömeggel izzította be Trump az elnökjelölti kampányát

2023. március 26. 17:48

Nagyra sikerült a volt elnök kampánynyitó nagygyűlése.

2023. március 26. 17:48
null

Donald Trump szombaton megtartotta a kampánynyitó nagygyűlését a Texas állambeli Waco városában. Az amerikai Daily Caller konzervatív hírportál tudósítása szerint Trump, miután leszállt az őt szállító helikopterről, a „Trump Force One”-ról, a kifutópályán álló többezer támogatója mellett sétált el, akik közül sokan, utalva a volt amerikai elnök ellen folyamatban lévő nyomozásra, boszorkányüldözés feliratú transzparenseket lobogtattak.

Az igazságügyi minisztériumról

Trump beszédében leszögezte, hogy a Biden-kormányzat „igazságtalansági minisztériuma” célzottan a Demokrata Párt jelöltjeinek republikánus riválisai ellen dolgozik. Mint mondta, lehetségesnek tartja, hogy vádat emelnek ellene a Stormy Daniels felnőttfilm-sztárnak állítólagosan kifizetett hallgatási pénzek miatt. Trump mellesleg tagadja a vádakat, mindet radikális baloldali mániákusok ügyészi visszaélésének minősítette.

Hangsúlyozta, hogy a 2024-es választás sorsdöntő pillanat lesz az Egyesült Államok számára, mondván:

 Nyitókép: SUZANNE CORDEIRO / AFP

Kapcsolódó cikkek

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
flesh ripper
2023. március 27. 08:58
Republikánus győzelem jön. De azt nem tudhatjuk, hogy ennek mi lesz a hatása ránk, magyarokra, középeurópaiakra. A Trump elnökség is fordulatokban nagyon gazdag volt. Az eredeti ígéreteinek, szándékainak, fogadalmainak csak kis részét tudta-akarta megvalósítani. Legyen BÉKE és a nagyhatalmi beavatkozásoknak VÉGE! Ez a mi érdekünk.
Isten jobb keze
2023. március 27. 01:31
Szarházi szélhámos Xdxd!
kitiltott
2023. március 26. 22:03
Hajrá Trump .. Mi itt visszasirjuk azt Amerikát amit példaképnek tartottunk minden szinten .. Vissza sirjuk Columbot A San Francisco utcaint És Kojak et is..amikor álmaink amerikába vezettek.. Szeretnénk visszakapni a régi Amerikát .. Hajrá Trump .. Söpörd ki a woke őrületet..
Gyzoltan
2023. március 26. 21:11
Trumpnak regnáló elnökként kezében volt az esély a változtatásra, a háttérhatalom felszámolására! -nem mert élni vele! Csoda szükségeltetik Trump sikeréhez..!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik