Gyurcsány kommentben kekeckedett Orbánnal, nem tette zsebre, amit kapott

2023. február 9. 21:45
Kocsis Máté szembesítette a múlttal a DK elnökét.

Orbán Viktor miniszterelnök legújabb Facebook-bejegyzése alatt keveredett szóváltásba Kocsis Máté és Gyurcsány Ferenc, miután a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke az Orbán Viktor Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel való találkozója kapcsán kijelentette: „A kormányfő nem a béke, hanem Putyin oldalán áll.”

Nem kellett sokat várni a reakcióra. „Frakcióvezető úr! Meséljen már egy kicsit arról a magánvacsorájáról, melyet Moszkvában egy ukrán étteremben fogyasztott el a Putyin-házaspárral.

Lenne kedves a beszélgetés tartalmáról is számot adni?

Tudja, az igazság olyan takaró, ami alól kilóg az ember lába” – így tette helyre Kocsis Máté Gyurcsány Ferencet.

Itt a válasz.

Nyitókép: MTI / Koszticsák Szilárd

Összesen 121 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

folyamatosan megy ez a Putyin haborusbunos mantra, de eddig csak az ukran nacik gyilkossagaira lattunk bizonyitekokat, pl az agyonlott hadifoglyok

Ha valakit, Feriéket meg a Jobbikosokat zsarolhatja. Egyébként közös érdekek, energetikai befektetések vannak, hasonlóan Németországhoz. Ezeket akarjuk megvédeni.

Szóval aki Putyinnal vacsorázik, az hazaáruló? Eddig ilyen durván nem nyilvánítottad kia szimpártiádat Ukrajna ügye mellett...

Terroristaként emberek közé lövetett és a pohos minden fogadkozása ellenére egy kisujjal sem nyúlt hozzá, Polt nem nyújtott be ellene vádiratot, a bíróság nem ítélhette holtigfogytanra, sőt most a NER egyetlen ellenfeleként reklámozza a KESMA.

Pfejjj!
Mindegyik!

Hogyhogy titkon? Mi nem volt nyilvános a dologban? Amikor Gyurcsány csinálja, hirtelen az európaiság elárulója lesz, aki Putyinnal barátkozik? Hogy is van ez? Ha akarom, vemhes?

Még mindig jobb, mint a Telex. A kommentelés itt megoldott, rosszabbul, mint egy éve, de mégis, van. Aki akarja, felteszi az egyéni szűrőt magán vállalkozásban, pár perc, de akkor minden komment-folyam megnyitásakor végig kell görgetnie NAGYON sok nicknevet. Ez sem élvezet.

A dolgok általánosan elsilányosulnak.

Hát, a BÁG időkben jobb volt a mandi. Érthetetlen előttem, h. NEM lektoráltatnak.

Szeretek itt olvasgatni, tájékozódni mások véleményéről és tanulni is. Sokan elmentek és hiányoznak, biztosan van jobb dolguk, részben, és amit Tehetetlen Dodóval csináltak, arra kellett volna legyen a portálnak ellenszere.

Akkor kezdődött a lejtmenet. Köszönöm a borzalmasék eltávolítására az útmutatást.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés