Vitanap jön az akkumulátorgyárak telepítéséről

2023. február 8. 6:09

Szabó Tímea
Facebook
A kormánynak fontos, hogy kiszolgálja a kínai érdekeket és növelje az orosz energiafüggőséget.

„Összegyűlt a szükséges számú képviselői aláírás a Párbeszéd által javasolt, magyarországi akkumulátorgyárak telepítéséről és működéséről szóló parlamenti vitanaphoz! Az erről szóló határozatot be is nyújtottuk, így Kövér Lászlónak mindenképpen napirendre kell vennie az ügy plenáris tárgyalását.

Végre tiszta vizet önthetünk a pohárba arról, hogy ki is a zöld. Az, aki a hazai vízkészleteinket elherdáló, Magyarország energiafüggőségét növelő, a talajvizet mérgező kínai gyárakat akar idetelepíteni külföldi vendégmunkásokkal, vagy az – és ezt vallja a Párbeszéd is –, aki a zöld átállást a jövő technológiájával, kutatás-fejlesztéssel, szigorú környezetvédelmi szabályokkal, megbecsült és rendesen megfizetett dolgozókkal képzeli el.

Mivel a kormánynak rettenetesen fontos, hogy kiszolgálja a kínai érdekeket és tovább növelje hazánk külföldi, főleg orosz energiafüggőségét, ezért gondolom, most gőzerővel készülnek ők is a vitanapra.”

Borítókép: MTI/Kovács Attila

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 145 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az akuumulátorgyárak és az olcsó energia a német autógyárak Magyarországon tartásában lehetnek hasznosak, ami a Zusának nem érdeke. Ők valószínűleg magukhoz vagy Ukrajnába költöztetnék őket.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés