Ha Zsupérnak valaha volt józan esze, annak maradványai végleg szabadságra mentek

2023. január 24. 21:16

Megadja Gábor
Facebook
Robi fárasztóan hosszú értekezésben fejti ki, hogy Schiffer Andrással az a gond, hogy nem ítéli el eléggé a NER „Nyugat-árulását”.

„Ha feltételezném is roppant jóindulattól eltelve, hogy Zsupérnak valaha volt józan esze, annak maradványai végleg szabadságra mentek.

Robi fárasztóan hosszú értekezésben fejti ki, hogy Schiffer Andrással az a gond, hogy nem ítéli el eléggé a NER »Nyugat-árulását«, illetve nem viselkedik »centrumértelmiségiként«. Mintha Schiffer valaha is harcos nyugatosnak vallotta volna magát, neadjisten »centrumértelmiséginek«. (Ez utóbbi Puzsér kényszerképzete, az ő saját különbejáratú Középföldéje, fantáziájának aktuális kedvenc vonatkoztatási pontja - ami valamikor egyfajta mértani közép lehetett, de egy ideje ez eltolódott a kurva Orbánnak köszönhetően, vagyis a centrum most már mégsem középen van, hanem valahol ott, ahol nem probléma pénzt elfogadni az mszp.hu-s írásokért. De bármi is ez, kizárólag Robi fejében létezik, és ott mozog ide-oda.)

Schiffer egy balos, az is volt, valószínűleg az is marad, a NATO-csatlakozás ellen szavazott, nem mellette, centrumról és perifériáról beszél, nem pedig »Nyugatról« és »Keletről«, és sosem nevezte magát »centrumértelmiséginek«. Magyarul Puzsérnak az a baja Schifferrel, hogy Schiffer András nem felel meg Puzsér kényszerképzeteinek, az általa támasztott kívánalmaknak, noha Schiffer soha nem is állította, hogy ezeknek megfelelt, megfelel, vagy meg kíván felelni.

Schiffer ritka madár, mert ugyan balos, de szuverenista, és abban – feltehetően – valóban egyetért a rohadt Orbánnal, hogy talán nem Washingtonból kéne kormányozni Magyarországot és Kelet-Európát. (Ezzel szemben Robi szerint tök oké a CIA-dollár, csak ő akkora balfasz, hogy a rohadt nagy dollárszórásból nem részesült '22-ben.)”

 

A húszas évek Hazafias Népfrontját Schiffer András szervezi meg

 

Nyitókép: Földházi Árpád

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 84 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés