Hitlert imitálva szidta a kormányt, most meg a FreeSZFE-n tartott előadást Cyla

2022. november 29. 18:29
A meleg influenszer szeretné, ha visszatérnének az Árpád-háziak.

A FreeSZFE közösségi oldaláról kiderült, hogy a hétvégén a Cosmopolitan magazin főszerkesztője, Kajdi Csaba alias Cyla tartott előadást a Művészeti Kommunikációs osztálynak. Többek között beszélgettek a selfbrandingről, a mai celebvilágról és persze a Cyla- jelenségről.

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

 

Pár nappal az előadás előtt az influenszer azzal hívta fel a figyelmet magára, hogy a fürdőszobájából osztott meg egy videót, amelyben a követőinek arról beszélt, hogy kivett egy szabadnapot, amit hírolvasással töltött. Böngészett az Origón is, ahol azt olvasta, hogy „az RTL Klub az bűnöző, a TV2-n szent emberek vannak.” 

Ezt követően látványosan átállította a frizuráját, majd egy fésűt tartott a szája elé – ami úgy festett, mint egy Hitler-bajusz –, és ismertette, hogy „új törvény van beiktatás alatt. A szociális törvénynek taka!” Majd kijelentette, hogy az Aranybulla-törvényre is „szükség volt”. 

A videóban Kajdi arra is kitért, hogy

„vissza kéne hozni az Árpád-háziakat... mondjuk kihaltak, de lesz majd leszármazottjuk...!”

Cyla videóját alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Kajdi Csaba Facebook-oldala

Összesen 89 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Biztosan bennem van a hiba, de én hányok ezektől a magamutogató, bunkó buziktól. A másságukat kulturáltan megélőket tisztelem.

Hergelés céljából rakják elénk:-)

Ezt nem tudtam. Honnan tudod?

Megnéztem az oldal alját, sokan dolgoznak a mandinál. Gondolom, külön nyomozócsoport feladata az extrém színeseket felkutatni:-)))
Nem valami jó meló.

Nem tudom, de úgy tűnik, hogy Mo-on világhírű:-)))

Az actionfordémokraszy (AfD) féle kultúra váltási projektekhez (a kultúra váltási törekvésében) hasonlatosnak nyugodtan nevezhető médiaprojekt a magyarországi Cosmopolitan (kiadvány), És ez a nonbina akit itt fent olvashatunk ez perpillanat annak főszerkesztője.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés