Marco Rossi: Máig fáj, hogy nem vagyunk ott a vb-n

2022. november 19. 17:19
Ez egy olyan seb, ami mindmáig nem gyógyult be bennem, a társaimban és a szurkolóinkban – mondta a labdarúgó szövetségi kapitány, a sajtótájékoztatóról a Nemzeti Sport számolt be.

Jobban zavar, hogy Magyarország nem jutott ki a katari labdarúgó világbajnokságra, minthogy Olaszország – idézi Marco Rossi szavait a Nemzeti Sport, a tréner vasárnapi Görögország elleni mérkőzést felvezető sajtótájékoztatón beszélt erről. „Büszke olasz vagyok, de rosszabbul esik, hogy nem lehetünk ott a vébén. Elsődlegesen azért, mert nem tudtuk legyőzni Albániát. Ez egy olyan seb, ami mindmáig nem gyógyult be bennem, a társaimban és a szurkolóinkban. Természetesen nézni fogom a vébét, ha nem így tennék, szakmát kellene váltanom” – fogalmazott a szövetségi kapitány.

Rossi azt is elmondta, Dzsudzsák Balázs lesz az egyik tízes a három-négy-kettő-egyes felállásban. ”Balázs kiváló minőségű, ma is aktív játékos, klubjában meghatározó. Egészen biztosan a legjobbat fogja nyújtani, és segíteni fog minket. Eleinte Sallai Roland lesz a csatár, aztán menet közben felhasználom erre Ádám Martint is” – közölte, majd azt is kijelentette, elsősorban magát bírálja a Luxemburg elleni döntetlen miatt, s nem kereshetnek alibiket, tanulni kell a meccsekből, szembe kell nézni a hibákkal. „Olyan hibákat követtünk el sorozatosan, amiknek a javítását keresnünk kell” – mondta.

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

 

 

Összesen 46 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nekem is fáj, de kezdem elhinni, hogy a következő összejöhet. Eddig még soha nem írtam ilyet, mióta van Internet. Ebbiony Rossi mester érdeme.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés