Klímaaktivisták odaragasztották magukat az autókiállítás padlójához, majd meglepődtek, hogy rájuk kapcsolták a villanyt és a fűtést

2022. október 21. 13:05
„Megtagadták a kérésünket, hogy biztosítsanak nekünk egy tálat, hogy tisztességes módon vizelhessünk és üríthessünk, míg le vagyunk ragasztva, és kikapcsolták a fűtést” – panaszkodtak.

Újabb nap, újabb elképesztő klímaaktivista performansz. Most épp a klímavédő Scientist Rebellion tagjai ragasztották hozzá magukat a Volkswagen wolfsburgi luxusautó-kiállításának, az Autostadt Porsche-pavilonjának a padlójához s a padlón ráadásképp még éhségsztrájkba is kezdtek. A csavar a történetben, hogy ezesetben senki sem zavartatta magát a performansz miatt, a kiállítás napi működése zokszó nélkül folytatódott tovább, amikor pedig véget ért a nap,

az alkalmazottak lekapcsolták a villanyt és a fűtést, s bezártak estére.

A demonstrálók mindezt ellenben erősen zokon vették, az egyik tiltakozó így panaszkodott: „Megtagadták a kérésünket, hogy biztosítsanak nekünk egy tálat, hogy tisztességes módon vizelhessünk és üríthessünk, míg le vagyunk ragasztva, és kikapcsolták a fűtést.”

Az aktivista később is tájékoztatta a követőit a történésekről: „Nem rendelhetünk ételt, csak a Volkswagen által biztosítottat használhatjuk. A lámpák lekapcsolva. Véletlenszerűen, előre be nem jelentve jönnek vakító fényeikkel a biztonsági őrök” – írta. Hozzátette reggel, hogy bedagadt a keze, s orvost kellett hívni hozzá: „Az orvosok megállapították, hogy életveszélyes vérrögök keletkezhetnek a kezemben és javasolták, azonnal szállítsanak kórházba. Természetesen az egészségem a legfontosabb. Elfogadtam, hogy elhagyom ezt a csodálatos csoportot és kórházba szállítottak, az éhségsztrájkot folytatom.”

Nyitókép: Twitter

Összesen 161 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hát, aki hülye, az viselje a következményeket.

Majd egy slaggal kialmoznak, jó hideg vízzel, hogy a klíma ne sérüljön, nem kell aggódni!

Ezt én sem értem:-)

milyen klimaaktivista az aki nem akar sporolni a futessel meg a vilagitassal?

Most mér mondasz ilyet? Három közülük nő. Ha nem volnál tele előítélettel, te is látnád! Csak azért mondod őket férfinak, mert szakállasak?

És ha farkasnak érzik magukat? Vagy mondjuk autónak? Miért korlátozod a szabadságot?

Nagy a Jó Isten állatkertje és nincs rajta kerítés...

Vicc, nem is rossz. Érdekes, h. ennyi felnőtt megél munka nélkül. Ez nem mindig volt így.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés