Legyek-e szolidáris a rossz tanárokkal is?

2022. október 4. 20:37

Diétás Magyar Múzsa
Facebook
Legyél.

„Legyek-e szolidáris a rossz tanárokkal is?

Legyél.

Az imént dühöngtem egy negyedórát egy súlyosan pszichopata bíró miatt. Az illető az eljárási törvények neki kényelmes rendelkezéseit rigorózusan betartja és perverz örömmel citálja. A neki terhes rendelkezéseket viszont nagy ívbe ignorálja, és egyébként is alkalmatlan arra, hogy emberekkel dolgozzon és jogvitákat döntsön el. Egy kicsit is normálisan működő rendszerben évekkel ezelőtt kihajították volna, ehelyett vidáman ítélkezik. Az egész rendszer rossz, mert ezerszer inkább megtűr egy ilyet, mint egy olyat, amelyik vállalja a döntéseit, nem retteg a másodfoktól és az eljárási törvényeket szellemük és nemcsak betűjük szerint értelmezve halad az ügyeivel. Azokat kinyírják, de legalábbis folyamatosan cseszegetik.

Találkoztam már nagyon rossz orvossal is, barátaim, szeretteim köréből tucatszám jönnek a szörnyű történetek, de személyes tapasztalatom is van magukat istennek képzelő selejtemberekkel.

Voltak nagyon rossz tanáraim is. Olyanok, akik gyűlöltek azért, mert nem a szabálykövető megbízható közepes tanuló voltam, hanem egy elkényeztetett nagyfejű okoskatörp némi azóta is fennálló figyelemzavarral és beilleszkedési problémákkal.”

Nyitókép: MTI/Rosta Tibor

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 95 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nézegetve a tüntetés képeit, az ellenzéki politikusok rendesen rárepültek.
Egyszerűen nem tudnak leszokni erről a rossz szokásukról.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés