Tarr Béla lett a Freeszfe új elnöke

2022. október 03. 12:41

„A kormánypártok a teljes felsőoktatást kisajátították, így járt az SZFE is, amelynek diákjai és tanárai ezután megalapították a Freeszfe Egyesületet” – olvasható a 444 cikkében.

2022. október 03. 12:41
null

Új elnökséget választott a Freeszfe Egyesület. Az elnök Tarr Béla filmrendező lett, Veszprémi Judit kommunikációs vezető az operatív elnök, Nyári Ádám zenés színházrendező hallgató a diákelnök – számolt be cikkében a 444.hu.

„A kormánypártok a teljes felsőoktatást kisajátították, így járt a Színház és Filmművészeti Egyetem is, amelynek diákjai és tanárai ezután kiléptek, és megalapították a Freeszfe Egyesületet, így ott ma az egyetem volt és jelenlegi hallgatói és oktatók dolgoznak, akiknek a célja egy szabad alkotóhely megteremtése, ahol színdarabok, filmek, novellák, látványtervek és egyéb művészeti alkotások születhetnek” – olvasható a hírportálon.

Az elnökség további tagjai: Elefánti Emma színházcsináló hallgató: felnőttképzésért felelős elnökségi tag, Kárpáti Péter író, dramaturg és Gaál Anna dramaturg hallgató: színházi területért felelős elnökségi tagok, Gigor Attila filmrendező, Faur Anna filmrendező és Ladányi Jancsó Jákob filmrendező hallgató: filmes területért felelős elnökségi tagok, Hegyi Vivien televízió- és médiahallgató: tévés területért felelős elnökségi tag.

Nyitókép: MTI/EPA/Sedat Suna

Kapcsolódó cikkek

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2022. október 04. 09:13
Szarr Bél a vastagbél.
Lakat1983
2022. október 03. 23:12
Tarr Béla tar filmjei... Kötönjük meg tépen a művétetét...!
Robertoo
2022. október 03. 19:27
Sose szerettem. A 'művészetét' sem. ..... Jók voltak az érzéseim.
Burmin
2022. október 03. 18:45
Nézhetetlen filmjei vannak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik