Perjés Zoltán Orbán Viktorról: „A kiskomcsi persze azt se tudja, miről beszél!”

2022. október 02. 13:48

Az egykori tévés-rádiós újságíró váratlanul előrántotta a Bibliáját.

2022. október 02. 13:48
null

Perjés Zoltán bibliai idézttel reagált Orbán Viktor azon nyilatkozatára, amelyben a miniszterelnök kijelentette, hogy „csak a zsoltár szavára kell hallgatni: bízzatok!”

Az egykori újságíró közösségi oldalán erre azt írta:

 

Majd idézte a vonatkozó zsoltárt:

„1. ZSOLTÁR.

A KÉT ÚT

»Boldog ember, aki nem indul a gonoszok tanácsa nyomán, aki nem jár a bűnösök útján és nem vegyül a csúfot űzők közé. Aki örömét leli Isten törvényében, s parancsairól elmélkedik nappal és éjjel.«” – olvasható a posztban.

Perjés Zoltán bejegyzését alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Perjés Zoltán Facebook-oldala

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tapir32
2022. október 03. 12:14
A bizonytalan önértékelésű, külső megítéléstől függő embereknek kell másokat kicsinyítő képzőkkel ellátni, lekezelni, másokkal fölényeskedni, trágárkodni ahhoz, hogy önértékük, énképük helyreálljon, hogy magukat, a saját maguk által elképzeltnek láthassák. Szavaik mögött egy torz, beteg lélek munkál.
Pitypangocska
2022. október 03. 12:06
Szánalmas, szerencsétlen emberroncs. :(((((
Inimma
2022. október 03. 11:07
anna beteg
amca
2022. október 03. 10:30
1 pszichiáter megnézné a képet. mindjuk dr. Csernus: Koszos Büdös Buttha Senki Perverz Tschoró Frusztrált mc dougless.(nemsokára)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik