Válogatott: óriási az érdeklődés Kerkez Milos iránt a debütálása után

2022. szeptember 24. 15:45

A holland élvonalbeli AZ 18 éves vajdasági védője, Kerkez Milos péntek este, Lipcsében debütált a magyar felnőttválogatottban.

2022. szeptember 24. 15:45
null

A magyar labdarúgó-válogatott péntek este 1–0-ra győzte le Németországot a Nemzetek Ligájában, ezen az összecsapáson mutatkozott be a csapatban az AZ fiatalja, Kerkez Milos. A Transfermarkt adatai szerint a 18 éves védőre kerestek rá a harmadik legtöbben a honlapon – számolt be az NSO.

A holland élvonalbeli AZ 18 éves védője, Kerkez Milos péntek este, Lipcsében debütált a magyar felnőttválogatottban.

Bemutatkozása tökéletesen sikerült, győztes meccsen, kiemelkedő teljesítményt nyújtva ölthette először magára a címeres mezt.

Nem véletlen tehát, hogy a találkozó másnapján az átigazolásokkal és statisztikákkal foglalkozó Transfermarkt oldalon az elmúlt huszonnégy órát tekintve ő a harmadik legkeresettebb játékos, többek között Lionel Messit és Cristiano Ronaldót is megelőzve.

Kerkez Milos rendkívül jó formában kezdte az idényt, csapatában alapember lett, nem csoda, hogy a Transfermarkt szerint értéke 700 ezerről 3 millió euróra nőtt a közelmúltban. 

Nyitókép: Nemzeti Sport/ Török Attila

Kapcsolódó cikkek

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2022. szeptember 25. 13:16
https://www.blikk.hu/sport/magyar-foci/paolo-maldini-kerkez-milos-ac-milan/4tqq3m9 Szándékos bulvárcikk, hogy Milos kicsoda is és miért nem volt akkora meglepetés a pályára lépése pénteken, ami az egyik legjobb debütálás volt az elmúlt években. Sajnos telhetetlen vagyok, évente 2-3 ilyen tehetségnek kellene feltűnni és a következő VB selejtezőnek már kiváló esélyekkel tudunk nekimenni. Amúgy ha megfognánk az olaszokat, akkor biztosan a mienk lenne az a válogatott, amelyik a mutatott forma alapján a leginkább hiányzik majd a VB-ről.
Mag Ányos
2022. szeptember 24. 21:42
Nem tudom, csak tippelek: a "Kerkez" családnév vajon a "Kerekes" változata?
rugovics tibusz
2022. szeptember 24. 21:30
Életemben nem hallottam a nevét sem a meccs előtt, csak néztem nagyot, amikor megláttam az összeállításban hogy Kerkez, azt hittem, valami elírás. Hihetetelen, hogy ilyen spílereket akasztunk le a semmiből. Azért akkor csalódtam, amikor angolul nyilatkozott, most akkor hogy van ez? Már négyen vannak a magyar válogatottban, akik nem tudnak magyarul, Nego, Orbán, Styles, Kerkez. A németek négerei meg egytől egyig hochdeutschot beszélve nyilatkoznak.
Házam Hazája
2022. szeptember 24. 20:26
Mindenki maradjon itthon, Dárdai se menjen! Legyen Magyar Futball! Vigyék Rüdiger német válogatottat. Jussanak el a labdarúgóink is a pénz fölé.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik