A szabadságról szóló tűzijátékkal megalázták a diktatúrában élő magyarokat

2022. augusztus 29. 19:33

Bartus László
Amerikai Népszava
A „Szent Korona” szelleme beszélt egy kisfiúhoz a tűzijátékkal előadott showműsorban. Ez okkultizmus, bálványimádás, mert a Szentírás szerint tárgyaknak nincs szelleme, ez varázslás.

„Mivel a hamisan István királynak tulajdonított korona (ami valójában nem is létezett István idejében, s ezért soha nem is volt a fején) állítólag »szent« (ez is bálványimádás), de mindenképpen a magyar »kereszténység«  jelképe, ebben az értelemben ez az egész egy vaskos istenkáromlás. De ez nem csak ártalmatlan hülyeség: a Biblia szerint az okkultizmus és bálványimádás átkot hoz egy nemzetre.

Ezért az adófizetők több milliárd forintjából sikerült egy istenkáromló, nemzeti bálványimádást és varázslást bemutató, Magyarországot átok alá vivő, okkult és giccses műsort bemutatni, mindezt tűzijátékkal összekötve, az Erdély ellen indított román támadás évfordulóján, emellett meghamisítva a történelmet és megalázva a tűzijátékot bambán bámuló, elbutított, a gondolkodásra képtelen magyar népet. Mert a tűzijáték egyik fő üzenete az volt, hogy »legbecsesebb kincsünk a szabadság«. Egy olyan fasiszta diktatúrában, ahol alapvető emberi jogokat taposnak a sárba.”

Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 133 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Bartus rosszindulatúan és képzetlenül fecseg: mindenben van szellem, hiszen Isten nélkül semmi sem lett, ami lett. Másrészt, a tüzijáték dialógusainak szellemiségét minden épeszű ember érthette. Bartus politikai ellenszenvből kifolyólag belemagyarázott egy bibliaellenes gondolatot a bibliába.

A diktatúrában élő magyarokat igen. Az összes USA-ban lakó magyarokat. Pont ezért vinnyogsz. Mert betalált.

A szellem: létbelátás.

Mindenben van szellem, mert ami egyáltalán nem reflektált, tehát nincs létbeli önazonossága, az semmi.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés