Kiskutya is került a talált tárgyak osztályára a Szigeten

2022. augusztus 17. 10:03
Hamarosan leolvasásra kerül a chipje.

Még szombaton küldött értesítést arról a Sziget Fesztivál hivatalos alkalmazása, hogy egy kiskutyát találtak a fesztiválon, aki várja gazdája jelentkezését. A gazdi azonban valószínűleg nem lett meg – ez következik a Bors cikkéből, amelyben Tóth Tibor, a Sziget szervezőirodájának szolgáltatási vezetője azt mondta, hogy a kutya még mindig náluk van.

„Hamarosan leolvasásra kerül majd a chipje, már ha van benne, de nem kezdjük el hirdetni a különböző felületeinken, mert tényleg

nagyon aranyos és félő, hogy sokkal több gazdája is akadna, mint azt gondolnánk”

– mondta Tóth.

A szervezőiroda szolgáltatási vezetője a többi érdekes talált tárgyról is beszélt a bulvárlapnak: mint mondta, idén is a mobiljukat hagyták el a legtöbben, de sokan vesztették el a bankkártyájukat és az irataikat is. „A visszaszolgáltatási rátánk nyolcvan százalék feletti, ami erős sikernek mondható. Mi tényleg minden fórumon keressük a tulajdonosokat, és nem nyugszunk bele, ha ő maga nem jelentkezik. A tapasztalatom pedig az, hogy a Szigeten tényleg mindenki, de legalábbis a többség becsületes megtaláló, vagyis ha valaki elveszített valamit, nálunk tényleg jó eséllyel meg is találja” – mondta Tóth Tibor.

Nyitőképünk illusztráció. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 27 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nyilván egy ostoba csajé a kiskutya, aki ebben a forróságban beöltöztette ebbe a meleg cuccba.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés