Kinyílt a pofonláda a biztonsági őröknél a Sziget egyik bulihajóján

2022. augusztus 16. 19:39

Egyelőre nem tudni, mi lehet pontosan a közösségi oldalakra felkerült képsorok hátterében.

2022. augusztus 16. 19:39
null

Szokatlan felvétel látott napvilágot a közösségi oldalakon szerdán, melynek tanulsága szerint a Sziget egyik bulihajójához vezető hídon kisebb csetepaté kerekedett a biztonsági őrök és néhány fiatal között.

Mutatjuk az említett felvételt:

Assault At Szighet

 

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Kapcsolódó cikkek

Összesen 144 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
5m007h 0p3ra70r
2022. augusztus 17. 16:27
Mondtam már: ne erőltesd magad. Itt egyvalaki hadakozik és az te vagy. Ha igazolni szeretnéd magad rég egymás mellé állíthattad volna teljes tartalommal idézve az én kommentemet és az arra válaszul adott első reakciódat, mindezt csak azért nem teszed mert a vak is látná hogy a semmiért futkosol itt mint a vizelet a nyári aszfalton. Az én közlésem tartalma kvantatív a tiéd kvalitatív aspektusú volt. Ezek különböző jelentésű fogalmak, még ha hasonlóan hangzanak is. Felőlem aztán pöröghetsz is a hátadon, mint szar az öblítővízben. Hajrá! Ha esetleg az fáj, hogy nem a tiéd az utolsó szó, akkor ígérem többet nem írok ebben a témában, becsszó!
zolka50.50
2022. augusztus 17. 12:22
A drogosokat el kell zavarni, a verekedő biztonsági őrt ki kell rúgni. Senki nem támadt rá, szó sem lehet önvédelemről.
Vén Csataló
2022. augusztus 17. 11:37
Kicsit túlcsordult az adrenalin a szekuritiben. Beszólásra nem lehet ütni. Már pedig más itt nem nagyon látszik, az egyik pofázik, mire a másik üt. Ez így nem OK.
cinkegolyó
2022. augusztus 17. 11:27
"Úgy vonultok be a történelembe, mint akik támogatják a gonoszt" - magyar- és oroszellenes uszítás a Szigeten Egy Alina Pash nevű ukrán rapper hétfő délutáni koncertjének fele tulajdonképpen kőkemény politikai kiállás volt Oroszországgal szemben, írja a Telex. Ennek részeként a nő az Európa Színpadon széttépett egy fotót, amelyen Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin fogott éppen kezet, a koncert előtt azt skandáltatta a több száz fős közönséggel, hogy "Shame on Russia!" ukrán fiatalok videóüzeneteit vetítették le a fesztiválozóknak. Egy Tanya nevű, 37 éves nő például azt mondta, Ezt a háborút mi, ukránok biztosan megnyerjük, ti pedig, magyarok, úgy vonulhattok be a történelembe, mint az egyetlen európai ország, amely támogatja a gonoszt, támogatja Putyint és a bűnöző oroszokat. A több, mint egymillió ukrán menekült beengedése, és ellátása után ez a hála?! Erről miért nem írtok? Le kellett volna vezetni a színpadról a reppcsajt, betiltani a koncertjét, közösség elleni uszítás címén!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik