Kocsis Máté megfejtette: Erre készül Gyurcsány

2022. augusztus 10. 15:35

„Gyurcsány hetek óta írogatja, hogy »készül«, de nem mondja meg, hová” – vezette fel a megfejtését a Fidesz frakcióvezetője.

2022. augusztus 10. 15:35
null

Kocsis Máté megfejtéssel jelentkezett a Facebook-oldalán arra vonatkozóan, hogy mi okból írogatja Gyurcsány több mint egy hónapja, hogy készül. A frakcióvezető egy indexes cikkből inspirálódott a megfejtéshez.

„Gyurcsány hetek óta írogatja, hogy »készül«, de nem mondja meg, hová. Cikk jelent meg az egyetlen elfogadható magyarázatról” – kommentálta az index azon cikkét,

miszerint a Holdon vannak lakható helyek.

Valószínűleg ezt Orbán is tudja már, hiszen mint arra mindenki emlékszik, a választási éjszakán így nyilatkozott a miniszterelnök: „Akkora győzelmet arattunk, hogy még a Holdról is látszik”.

Nyitókép: MTI

Kapcsolódó cikkek

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pipa89
2022. augusztus 11. 08:41
Személy szerint megadom a felszállási és letelepülési engedélyt a Holdon, de csak a másik, sötét, nem látható oldalon, ahol Neil Armstrong szerint az idegenek bázisa található. Egyezkedjen velük Fletó!
foldizs
2022. augusztus 11. 07:42
OV: "Akkora válságba sodortuk az országot, hogy még a Holdról is látszik"
szabadelvűnemzetikonzervatív
2022. augusztus 10. 21:18
Aki eltakarja a száját, az hazudik! Fletó, fletó! Szarok a PR menedzsereid is. Igyál valamit koma, az való neked.
certus
2022. augusztus 10. 20:07
A Holdon van üvegvisszaváltó?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik