Visszavonul Serena Williams

2022. augusztus 09. 16:36

A hamarosan kezdődő US Openen int búcsút a tenisznek.

2022. augusztus 09. 16:36
null

Kedden bejelentette visszavonulását Serena Williams, minden idők egyik legsikeresebb teniszezője. A 40 éves klasszis hazai környezetben a hamarosan kezdődő US Openen int búcsút a sportágnak  A 23-szoros Grand Slam-torna-győztes teniszező nehezen fogadja el, hogy vissza fog vonulni – írja az Vogue.

– fogalmaz a visszavonulásáról Williams. 

A Vogue-on megjelent cikkben azt írja, hogy a döntést az hozta a felszínre, hogy a családjának szeretné szentelni az idejét. Első gyermeke, Olympia 2017-ben született. 

„Soha nem akartam választani a tenisz és a család között. Szerintem ez nem igazságos. Ha egy férfi lennék, nem kellene ezt írnom, mert folyamatosan versenyeznék és nyernék, miközben a feleségem a fizikális részét végezné a családalapításnak” – ír a dilemmájáról a 40 éves teniszlegenda. 

A cikkben Williams elhinti, hogy az utolsó tornája az US Open lesz, ami augusztus végén kezdődik. Mellette arról is ír, hogy nem állt készen arra, hogy idén megnyerje Wimbledont. 

Nyitókép: Takuya Matsumoto / Yomiuri / The Yomiuri Shimbun via AFP

Kapcsolódó cikkek

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GalGy
2022. augusztus 10. 11:05
Az egy tetkó a pofáján??!!
brekker
2022. augusztus 10. 10:29
Nem tragédia.
ujujuj
2022. augusztus 10. 09:10
Jobb később, mint soha. Hatalmas munkája van abban, hogy a teniszben az addig uralkodó kultutrált légkört felváltotta a vállalhatatlan hiszti és a woke gettóhőbörgés. Ugyanaz, mint a hamilton az autóversenyzésben. És még ronda is.
Proctor
2022. augusztus 10. 07:11
40 evesen meg versenyezhet,23 szor nyert grandslamat. Ahelyett,hogy egyszeruen halas lenne a sorsanak,neki all picsogni,hogy - mert ha ferfi lennek-. Baszki ez tenyleg agyhalott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik