Liuék Kínában készülnek tovább a volt edzőjükkel

2022. augusztus 8. 11:44
Az Instagramon tudatta Liu Shaolin Sándorés Liu Shaoang, hogy a következő szezonban Kínában, Csang Csing Lina és Dzse Szu Csun irányításával készülnek.

Alig egy hónapja, július 12-én robbant a bomba: a Magyar Országos Korcsolyázószövetség (MOKSZ) közleményben tudatta, hogy távozik a válogatott éléről Csang Csing Lina – a kínai edzőnő visszatért hazájába – írja a Nemzeti Sport.

Már akkor benne volt a levegőben, hogy nem ez lesz az egyetlen változás a rövid pályás gyorskorcsolyázók háza táján, és ez hamar beigazolódott, hiszen hétfőn délelőtt 11 órakor Liu Shaolin és Liu Shaoang Instagram-oldalán így nyilvánult meg:

„15 év közös munka, sok kihívás, sok nehézség, de még több felejthetetlen pillanat és siker. Lina a sport mellett az életre is nevelt minket, amiért a legnagyobb szeretettel és feltétel nélküli bizalommal állunk hozzá. Az eddig közösen felépített utat szeretnénk folytatni, ezért úgy döntöttünk, hogy az idei felkészülést is együtt kezdjük el. Most egy darabig távol leszünk, de természetesen mindenhol aktívak maradunk, és hamarosan találkozhattok velünk!”

 

 

Azt már a júliusi szövetségi közlemény is tudatta mindenkivel, hogy a női csapatot a jövőben a brit Nicholas Gooch irányítja, a férfiakat pedig Bánhidi Ákos és a dél-koreai Dzse Szu Csun – ez rögvest változott is most, hiszen, bár erre a testvérek posztja nem tér ki, Dzse Szu Csunk a Liu testvérekkel tart Kínába.

Nyitókép: Instagram

Összesen 14 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés