Az oroszok kitiltották Biden családját Oroszországból

2022. június 28. 15:17

Az orosz politikai és közéleti személyiségek ellen egyre erősödő amerikai szankciókra válaszul 25 amerikai állampolgár szerepel a „stoplistán”.

2022. június 28. 15:17
null

Huszonöt amerikai állampolgárral bővült Oroszország szankciós listája az Oroszországi Föderáció külügyminisztériumának honlapja szerint.

„Stoplista”

Az orosz politikai és közéleti személyiségek ellen egyre erősödő amerikai szankciókra válaszul 25 amerikai állampolgár szerepel a „stoplistán”. „Közöttük russzofóbia kialakításáért felelős szenátorok, illetve az ún. a McFaul-Yermak csoport, amely ajánlásokat dolgoz ki az oroszellenes korlátozásokkal kapcsolatban, valamint John Biden elnök családtagjai” – áll a tárca közleményében.

 

Nyitóképen: Joe Biden. Fotó: MTI/AP/Evan Vucci

Kapcsolódó cikkek

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2022. június 29. 11:10
Mi a francra vártak eddig? Nálunk is ki kellene már utasítani az országból a büdös hazaáruló férgeket megfosztva állampolgárságuktól is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dezsőke
2022. június 29. 08:03
békét
LancelotDuLac
2022. június 28. 18:32
"Az oroszok kitiltották Biden családját Oroszországból" - miért, ott élnek? xDDDDDDDDDDD
MrStokes
2022. június 28. 16:42
Ez maximalisan rossz dontes volt. Bident minden nap hagynam biciklizni a Voros teren , es nem kellene hozza semmilyen magyarazat. :-))))))))))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik