Newton forog a sírjában – Fekete-Győr András szerint a forint fölfelé zuhan

2022. június 28. 22:14

A Momentum bukott elnökének agymenését Bohár Dániel sem hagyta szó nélkül.

2022. június 28. 22:14
null

A Momentum bukott elnöke közösségi-média oldalán osztotta meg gondolatait, és tudományos megállapításait követőivel. Fekete-Győr bejelentette: A forint árfolyama fölfelé zuhant. 

„404 fölé zuhant a forint árfolyama az euróhoz képest. Történelmi mélypont. Egyedül a forint gyengült markánsan a régióban, a régiós devizák stabilak”– fogalmazott a baloldali politikus. 

Majd hozzátette: „Nem a háború tehet a rekordgyenge forintról, hanem a rekordgyenge kormányzás”.

Fekete-Győr agymenését Bohár Dániel sem hagyta szó nélkül, ugyanis neki is szemet szúrt a politikus „tudományos újítása”. 

– tette fel a kérdést Bohár. A válasz sem maradt el. Fekete-Győr kifejtette: „pontosan úgy, ahogy a Fidesszel történik: minél mélyebbre zuhan morálisan, annál magasabbra jut”.

Nyitófotó: Facebook

Kapcsolódó cikkek

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kopaszpapa
2022. június 30. 05:35
Mindig csak fidesz így, fidesz úgy. A fidesz tehet erről, a fidesz tehet arról, de azt senki nem említi a baloldalon, hogy maki egyből megszorításokkal kezdett volna. A rezsicsökkentés volt az első célpont, ezt többször mondta is, aztán jött volna a többi juttatás is. Értem, hogy szeretnétek közelebb ülni a tűzhöz, és ezért próbáltok dobni néhány csontot annak pár háborodottnak aki rátok szavazott, de tapasztaltuk már, ha ti vagytok kormányon, az nekünk fáj. Bárhogy van is, a fidesz alatt nekem van, egyre több van, míg a nyolc MSZP-s év alatt szinte teljesen lenullázódott minden értelemben az életem. Isten őrizz mégegyszer egy ilyen ámokfutástól mint az akkori volt, és isten őrizz tőletek is, szenvedett eleget miattatok rengeteg ember...
Innogreen23
2022. június 29. 21:29
És ezt a kapitális méretű, tudatlan parasztot fizetjük havonta sok misiért, hogy ekkora faszságokat pofázzon. Komolyan egy agyrém. Csak gratulálni tudok azoknak akik erre a baromra voksoltak. Szép volt.
Lajoss
2022. június 29. 17:34
Kádár népe fel sem fogja a 400-as Eurót..
zakar zoltán béla
2022. június 29. 15:01
Newton 4. törvénye: Az erők egymástól függetlenül fejtik ki hatásukat, de helyettesíthetők egyetlen erővel, mely ezen erők Boesme-i eredője...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik