Fekete-Győr szerint ők megtanították Orbánt arra, hogy meg kell kérdezni a népet olimpiaügyben

2022. június 28. 7:24
Én sportszerető ember vagyok, DE ... – mondta a Momentum volt elnöke az ATV-ben.

Ahogy megírtuk, a parlamentben világosította fel Orbán Viktor az újra a magyar olimpiarendezés vágyát bíráló Fekete-Győrt, miszerint 2030-ban nem is lesz olimpia. A Momentum frakcióvezetője most az Atv-nek nyilatkozott, ahol az ominózus esetről szólva, a műsorvezető kérdésére elmondta: nem őt ütötte meg Orbán Viktor válasza, hanem Orbán Viktort ütötte meg az euró árfolyama, ráadásul Magyarországot is.

Honfitársaink éhhaláltól való megmentése a tét Fekete-Győr szerint

Hogy újra indul-e a NOlimpia? Fekete-Győr szerint „meg kell kérdezni az embereket arról, hogy mire akarják költeni az adóforintjaikat.” Úgy gondolja, hogy ők megtanították erre Orbán Viktor 2017-ben, aki „gyáván megfutamodott” a népszavazás elől. Fekete-Győr úgy gondolja, hogy ő sportszerető ember, szeretné, hogy Magyarország képes legyen és hajlandó legyen olimpiát szervezni, de „nézzünk körbe ebben az országban, arról szól a Momentum által benyújtott költségvetési módosító csomag, hogy az országot működtető, az országot életben tartó, a gyermekeinket tanító magyar honfitársaink ne haljanak éhen.” Elmondta, hogy

ha a kormány nem indítana népszavazást a kérdésben, akkor „természetesen” újra elkezdenének aláírást gyűjteni.

(Lásd NOlimpia – a szerk.)

Fekete-Győr András azon is elábrándozott, hogy ha minden rendben menne, akár a Momentum is bejelenthetné majd, ha eljön az ideje, hogy Magyarország olimpiát rendez.

A műsorvezető erre csak annyit válaszolt, hogy „szálljunk le a földre”.

Ugyanebben az interjúban a momentumos politikus arról is beszél, hogy a lengyel ellenzék tőlük tanulja a negatív gyakorlatokat is. Deák Dániel erre a megjegyzésre a Facebookon úgy reagált: „Ezt már tényleg nem hiszem el: Fekete-Győr András az április 3-i történelmi bukta után azzal dicsekszik a tévében, hogy a szintén összefogásra készülő lengyel ellenzék tőlük akarja eltanulni a jó és a »negatív gyakorlatokat« is.”

Kép forrása: Atv-videó

Összesen 92 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Oké. kérdezzük meg a népet, akar-e olimpiát 2030-ban. És mit fogsz csinálni, ha akar?

A franciák a többi olimpiát nem akarják már elvenni tőlünk?

Ez hülyeség. Fegyőrék is a görög olimpia túlépítéseivel kampányoltak, figyelmen kívül hagyva azt az egyszerű tényt, hogy 2004-ben kötelezően egy kupacba kellett felépíteni az összes helyszínt, így építettek a görögök egymás mellé vagy 15 azonos funkciós sportcsarnokot, amit valóban nem lehet kihasználni Athénban, viszont az új szabályok szerint erre nincs szükség, így vagy tíz vidéki város meglevő sportcsarnokát használhatnánk vagyis ez a probléma fel sem merülne. És ez csak egy ilyen blődli. Jó lenne valódi vita, de reális érvek mentén.

Sose legyen nálunk Olimpia?

Akkor lesz olimpia. De te és a Vezér mit fog tenni, ha a nép nem akar majd olimpiát 2030-ban???

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés