Akkor a semmi túlsúlya miatt kaptatok ki?

2022. május 27. 12:10

A földbeállt ellenzék azt harsogta még néhány hete is, hogy a pálya lejtett a Fidesz felé.

2022. május 27. 12:10
null
Megadja Gábor
Megadja Gábor
Facebook

„A földbeállt ellenzék azt harsogta még néhány hete is, hogy a pálya lejtett a Fidesz felé, és hogy a »propagandamédia« túlsúlya miatt nyertek. Most, hogy bezár a Pesti tv és elbocsátásokról hallunk a mumusként emlegetett megyei napilapoknál is, azon röcögnek, hogy hát nem is nézi/olvassa/hallgatja senki a fideszmédiát, és lám, megszületnek a döntések is.

Akkor a semmi túlsúlya miatt kaptatok ki? Vagy azért, mert együtt is csak egy hordó fost tesztek ki?”

Nyitókép: Ficsor Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2022. május 28. 19:52
Te vagy a fos Fletó seggében. X
lofejazagyban
2022. május 28. 14:17
a kérdés az volt, hogyan lehet egy rendszer "elcsalt" és "ellopott"? Biztosan szép lehetsz, mert az eszedért nem szerethetnek. Vagy nem csak a magyart nem bírod? A patás volt már komenista, nyilas, nácia, fasiszta, horthysta, kádárista, rákosista, bolsevik. Ezeket már 2000 táján mind elsütöttétek rá, és azóta naponta ezerszer. A "putyini mintájú" sehol sincs, így nem kapsz semmit a Nyugattól.
Agrippa
2022. május 28. 09:46
Jah kérem, egy hordó fosnak már van szaga! /Butters, South Park/
ohassa
2022. május 28. 00:03
1. Orbán maga dicsekedett el az illibsi amcsi konferencián, hogy sikereinek 1. számú oka: "saját szabályok szerint kell játszani." Ő maga 2014 óta 1párti (illegitim) választójogi törvény - saját maga által írt, saját maga által elfogadott, saját maga által tetszőlegesen módosítgatott, saját magának kedvező szabályok alapján, saját maga felé lejtő pályán nyeri a választásokat - ezt a választási csalással egyenértékű sikerreceptet ne vitassuk el tőle. 2. A propagandát és a szabad sajtót nem illik összekeverni - senkinek. A propagandát nem keresi az ember, a propaganda egyirányú, úgy kell elérnie, megtalálnia az embert, hogy észre se vegye, de lépten-nyomon beleütközzön.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik