A kormánynak lövése nincs hogy a nagyotmondáson meg keménykedésen kívül mit is kéne tenni

2022. május 27. 09:57

Ma megint drágul minden.

2022. május 27. 09:57
null
Jakab Péter
Jakab Péter
Facebook

„Orbán bejelentette, hogy különadókat vet ki a bankokra, meg az áruházakra. A forint a bejelentés hírére azonnal bezuhant, vagyis drágul minden.

Arról nem beszélve, hogy a különadókat a bankok is meg az áruházak is rá fogják terhelni a melósokra, a nyugdíjasokra. Vagyis még tovább drágul minden.

Az a helyzet, kedves barátaim, hogy ami most zajlik Magyarországon, az nem a Soros-terv, meg hasonló kamuválság. Ez most egy igazi. És a kormánynak lövése nincs hogy a nagyotmondáson meg a keménykedésen kívül mit is kéne tenni. Pedig világos. A saját pénzügyminiszterük mondta el 2010 előtt: csökkenteni kell az áfát.

A Jobbik is ezt követeli: legyen áfamentes az alapvető élelmiszer, a kormány pedig különadók helyett arról gondoskodjon, hogy a kedvezményt ne a kereskedők, hanem a vásárlók tehessék zsebre. Így lehet megfékezni az inflációt, a drágulást.

Egyvalami kéne hozzá: egy működőképes kormány. Nincs.”

Nyitókép: atv.hu

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 146 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sarzal
2022. május 29. 17:33
belegondolok hogy belügyminiszter...inkább mégse gondolok bele
erdei nyezega
2022. május 28. 20:06
jákob.......zsidex...te ne ugassál, tönkre vágtátok a jobbikot...........olts le a villanyt...oszt ennyi vót a jobbiknak!....takaroggy a fenébe.....mocsok liberálbolsevik
nyugalom
2022. május 28. 13:12
Jakabra nem villamost küldenek! fletó dönt a léteről, mamuszos meg megy utána! A feleség a legjobbkor döntött!
Papalimapapa
2022. május 28. 12:29
Bezzeg neked, Jakab van lövésed. Mit lősz, hogy egyáltalán meg tudj szólalni. Jó erős cucc lehet. Te szerencsétlen fogalmatlan vérproli. El kéne már takarodnod a közéletből.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik