A kormánynak lövése nincs hogy a nagyotmondáson meg keménykedésen kívül mit is kéne tenni

2022. május 27. 9:57

Jakab Péter
Facebook
Ma megint drágul minden.

„Orbán bejelentette, hogy különadókat vet ki a bankokra, meg az áruházakra. A forint a bejelentés hírére azonnal bezuhant, vagyis drágul minden.

Arról nem beszélve, hogy a különadókat a bankok is meg az áruházak is rá fogják terhelni a melósokra, a nyugdíjasokra. Vagyis még tovább drágul minden.

Az a helyzet, kedves barátaim, hogy ami most zajlik Magyarországon, az nem a Soros-terv, meg hasonló kamuválság. Ez most egy igazi. És a kormánynak lövése nincs hogy a nagyotmondáson meg a keménykedésen kívül mit is kéne tenni. Pedig világos. A saját pénzügyminiszterük mondta el 2010 előtt: csökkenteni kell az áfát.

A Jobbik is ezt követeli: legyen áfamentes az alapvető élelmiszer, a kormány pedig különadók helyett arról gondoskodjon, hogy a kedvezményt ne a kereskedők, hanem a vásárlók tehessék zsebre. Így lehet megfékezni az inflációt, a drágulást.

Egyvalami kéne hozzá: egy működőképes kormány. Nincs.”

Nyitókép: atv.hu

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 139 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem "különadók", te hígagyú, hanem extraprofitadókról van szó. Ha nem tudod, hogy mi a különbség, csak szajkózod a demagóg szövegedet, arra sem vagy alkalmas, hogy elolvass, meghallgass, megértsél bármit is.
Foglalkozz a bukott mamuszoddal, ne a magyar gazdasággal!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés