Itt nézheti vissza Orbán Viktor beszédét

2022. május 24. 16:44

A kormányfő kedden mutatta be az ötödik Orbán-kormány minisztereit.

2022. május 24. 16:44
null

A kormány tizenegy minisztériummal és tizennégy tárcavezetővel kezdi meg munkáját. A kormányfő kedden a parlamentben mutatta be az új kormány minisztereit, az erről készült összefoglalónkat ide kattintva olvashatja.

Orbán Viktor beszédét itt hallgathatja vissza: 

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Kapcsolódó cikkek

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VeraMayer
2022. május 24. 19:04
Az ellenzéki képviselők azért nem látszanak, mert annyira súlytalanok, hogy lepkehálóval kellen leszedni őket a plafonról, ahova nulla súlyuk miatt felemelkedtek...
Gyzoltan
2022. május 24. 18:55
Buktatókkal, bukdácsolással teli, időszak következik! Aki úgy véli, hogy a kormány simán veszi az akadályokat, annak sejtelme sincs a helyzet komolyságáról... Fel kell készülnünk a legrosszabb forgatókönyvre is ahhoz, hogy utána csak kellemes meglepetés érhessen...
monuskaroly
2022. május 24. 18:25
A patkányok nem voltak ott megint, de nem is hiányoztak!!!
Halder
2022. május 24. 18:11
Látom a libsi kommentelők kezdenek magukhoz térni a április 3.-ai sokkból :)))) Minden jót az új kormánynak !!! Van feladat bőven, de nem kétséges megoldják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik